Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy bepisiltetek...

Volt olyan, hogy bepisiltetek tesi/úszás órán? 😅 Nekünk az osztályba számtalan ilyen történik

Figyelt kérdés

1. Az egyik osztálytársamat nem engedték ki úszásról! Sorakozó volt, mert elérkezett az óra vége! Ő keresztbe tette a lábát, és látni lehetett, ahogy lecsorog a lábán. A tanárunk is észre vette!

2. Az második esethez nagyon bátornak kellett lennie az illetőnek. Nem is tudom, hogy, hogyan merte megcsinálni. A sztori az, hogy tesiről nem engedték ki. A tanár megkérte, hogy a szertárból hozzon ki egy labdát. Én és a legjobb barátom a szertárba voltunk. Bejött és a labdákhoz ment. Keresztbe tette a lábát és azt mondta, hogy ő nem bírja. Lehúzta a nadrágot és a szekrény alá pisilt. Azóta se tudja senki rajtunk kívül! 😂

3. Az osztálytársam átöltözött úszás cuccba. Amikor elkezdett öltözni, már akkor is mondta, hogy nagyon kell pisilnie, de nem akart elmenni. Amikor átöltözött, akkor hirtelen berakta a lába közé a törölközőt. Teljesen elázott. Aznap nem törölközött azzal.

#pisi #bepisilés #úszás/tesi
máj. 5. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
10, én is nő vagyok és mégis az ülés működik ilyenkor jobban.
máj. 9. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
11, hát akkor nem tudom.
máj. 9. 15:42
 13/19 anonim válasza:
10, én fiú vagyok és nekem is akkor a legkönnyebb visszatartani, ha mozgolódok közben, de amikor nagyon kell, sokszor még úgy is nehéz. Egyhelyben ülve állva már volt hogy sikerült becsurgatni párszor
máj. 22. 06:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma sikerült a viharban bepisilni. Már nagyon feszült a hólyagom, úgy mentem haza. A buszon még bírtam, de ahogy kiértem az utcára, a zuhogó esőtől ahogy éreztem a vizet a bőrömön rámjött egy kibírhatatlan inger. Pár métert még sikerült előrehaladnom aztán elkezdett befolyni.
máj. 31. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
14# ez jó, megnéztem volna 😀 én is jártam már így!
máj. 31. 15:14
 16/19 anonim válasza:
Nem.
jún. 30. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Tesi órán csak piciket pisiltem be amikor meg voltam nagyon izzadva és nem látszódott öltözésnél. Mikor uszodába jártunk ott rendszeresen elengedtem magam amikor rám jött a pisilhetnék. Főleg a medence szélén vagy zuhanyzás közben. Bent a medencében sosem pisiltem.
aug. 4. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálunk csak kaki volt. Kényszerből. Az egyik osztálytársamat nem engedték ki mosdóba, és egy idő után folyamatosan bugyborékolt körülötte a víz, mi remekül szórakoztunk, meg sajnáltuk is persze, de a tanár nem engedte ki, a végén már úgy mozgott, hogy kézzel szorította hátul. Végül ki kellett mennünk, és sorba állnunk, hogy sorba ússzunk, és ő került hátra, egyszer csak egy hangos alfarhang kíséretében elrohant a zuhanzóhoz és... elengedete magát. A tanárnő kitakrítatta vele, ő meg behívatta a szüleit, amiért nem engedték ki. Amúgy kiderült, hogy már 3 napja nem volt WC - n, reggel meg nem volt ideje elmenni. Sajnáltuk.
aug. 15. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Tesi órán egy fiú felmászott a bordásfalra és lepisilt onnan. Azt mondta, hogy nem bírta már tartani.
aug. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!