Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy bepisiltetek...

Volt olyan, hogy bepisiltetek tesi/úszás órán? 😅 Nekünk az osztályba számtalan ilyen történik

Figyelt kérdés

1. Az egyik osztálytársamat nem engedték ki úszásról! Sorakozó volt, mert elérkezett az óra vége! Ő keresztbe tette a lábát, és látni lehetett, ahogy lecsorog a lábán. A tanárunk is észre vette!

2. Az második esethez nagyon bátornak kellett lennie az illetőnek. Nem is tudom, hogy, hogyan merte megcsinálni. A sztori az, hogy tesiről nem engedték ki. A tanár megkérte, hogy a szertárból hozzon ki egy labdát. Én és a legjobb barátom a szertárba voltunk. Bejött és a labdákhoz ment. Keresztbe tette a lábát és azt mondta, hogy ő nem bírja. Lehúzta a nadrágot és a szekrény alá pisilt. Azóta se tudja senki rajtunk kívül! 😂

3. Az osztálytársam átöltözött úszás cuccba. Amikor elkezdett öltözni, már akkor is mondta, hogy nagyon kell pisilnie, de nem akart elmenni. Amikor átöltözött, akkor hirtelen berakta a lába közé a törölközőt. Teljesen elázott. Aznap nem törölközött azzal.

#pisi #bepisilés #úszás/tesi
2024. máj. 5. 15:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
10, én is nő vagyok és mégis az ülés működik ilyenkor jobban.
2024. máj. 9. 15:32
 12/22 anonim ***** válasza:
10%
11, hát akkor nem tudom.
2024. máj. 9. 15:42
 13/22 anonim válasza:
50%
10, én fiú vagyok és nekem is akkor a legkönnyebb visszatartani, ha mozgolódok közben, de amikor nagyon kell, sokszor még úgy is nehéz. Egyhelyben ülve állva már volt hogy sikerült becsurgatni párszor
2024. máj. 22. 06:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma sikerült a viharban bepisilni. Már nagyon feszült a hólyagom, úgy mentem haza. A buszon még bírtam, de ahogy kiértem az utcára, a zuhogó esőtől ahogy éreztem a vizet a bőrömön rámjött egy kibírhatatlan inger. Pár métert még sikerült előrehaladnom aztán elkezdett befolyni.
2024. máj. 31. 14:46
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
14# ez jó, megnéztem volna 😀 én is jártam már így!
2024. máj. 31. 15:14
 16/22 anonim válasza:
100%
Nem.
2024. jún. 30. 15:25
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Tesi órán csak piciket pisiltem be amikor meg voltam nagyon izzadva és nem látszódott öltözésnél. Mikor uszodába jártunk ott rendszeresen elengedtem magam amikor rám jött a pisilhetnék. Főleg a medence szélén vagy zuhanyzás közben. Bent a medencében sosem pisiltem.
2024. aug. 4. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk csak kaki volt. Kényszerből. Az egyik osztálytársamat nem engedték ki mosdóba, és egy idő után folyamatosan bugyborékolt körülötte a víz, mi remekül szórakoztunk, meg sajnáltuk is persze, de a tanár nem engedte ki, a végén már úgy mozgott, hogy kézzel szorította hátul. Végül ki kellett mennünk, és sorba állnunk, hogy sorba ússzunk, és ő került hátra, egyszer csak egy hangos alfarhang kíséretében elrohant a zuhanzóhoz és... elengedete magát. A tanárnő kitakrítatta vele, ő meg behívatta a szüleit, amiért nem engedték ki. Amúgy kiderült, hogy már 3 napja nem volt WC - n, reggel meg nem volt ideje elmenni. Sajnáltuk.
aug. 15. 17:35
 19/22 anonim ***** válasza:
71%
Tesi órán egy fiú felmászott a bordásfalra és lepisilt onnan. Azt mondta, hogy nem bírta már tartani.
aug. 15. 17:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Suliban nagyon szigorú tanárnőnk volt. Egész órán futtatott minket, végig, ha megálltál bevágta az egyest, mosóba, vagy máshova kimenni lehetetlen. Mindig úgy volt, hogy az osztály egyik fele a tesiteremben, a másik fele kint a lépcsőkön futott, óra felénél cseréltünk, és a lányok kezdtek mindig. Egyszer összefogtunk, a lányok, hogy megszivatjuk, amiért megelégeltük már, és egész nap nem mentünk el mosdóba, és folyamatosan vizet ittunk. Utolsó óra tesi, akkorra már mindenkinek kellett, kinek jobban, kinek kevésbé. Elkezdődött az óra, és hát a lányok, sorba csurgattak be, a tanárnő ott pampogott, hogy mi van velünk, meg ki volt akadva, aztán óra végén az is beengedte, aki addig kibírta, nos, én már az elején nem bírtam tovább, pont nem jött senki, megindult a pisi, nem én irányítottam, nekidőltem a falnak, és pss... Nagyszerű érzés volt, csak aztán folytatnom kellett a futást mert jöttek. Valamiért BORZALMASAN JÓ érzés volt... úristen, utána minden évben megismételtük, sőt egyszer annyira megkívántam, hogy egyedül is kipróbáltam. Nem tudom mással ilyen sztori?
dec. 9. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!