Hogyan skippeljem az úszást iskolában?
Figyelt kérdés
Kurvára nem szeretem az úszást. Nincs valami ötlet, hogy ne kelljen mennem?2022. júl. 30. 11:38
2/9 anonim válasza:
én meg a kémiát nem szerettem, mégis tanulni kellett. ez van.
4/9 anonim válasza:
3., pont az a lényeg hogy megtanuljanak úszni, nekünk, még általánosban, úgy volt, hogy volt a kezdő, haladó, és versenyszíntű úszó csoport, nem tudom azóta mi változott, de szerintem maradt.
5/9 anonim válasza:
Mondd azt, hogy sürgős magyarórád lesz!
El fognak engedni...
6/9 anonim válasza:
Ha lány vagy mondd, hogy megjött. Egyszer-kétszer beválik, de nem hiszem, hogy mindig elhiszik.
Ha fiú vagy játszd el hogy beteg vagy, vagy idk XDD
De #2-nek is igaza van.
7/9 anonim válasza:
Orvosi felmentéssel lehet csak ellógni. Egyébként én is végig gyűlöltem és a mai napig is feleslegesnek tartom a kötelező úszásoktatást.
8/9 anonim válasza:
Én is utáltam,és nem is tanultam meg úszni sem.
9/9 anonim válasza:
Sehogy, nőlj fel a helyzethez és fogadd el.
Mellesleg magával a mozgásformával van problémád, vagy valami más zavar? Pl. a hely, a tanár, vagy valami más? Esetleg valami miatt szégyenlős vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!