Most kaptam az MVM-től áramszámlát.A számla kiegyenlítésének ideje május 10. Óriási KÉSEDELMI KAMATOT számláztak.A gond hogy tartozásom nincs,mindig pontosan fizetem a számlákat. Hova fordulhatok segítségért? kI AZ MVM VEZÉR most?
Figyelt kérdés
Jogtalan késedelmi kamat számlázás,ez az új módi?#kamat számlázás
2024. ápr. 26. 13:39
11/12 A kérdező kommentje:
10/10 Írtam az ugyfelszolgalat@em.gov.hu e-mailra egy reklamáló levelet.Leirtam hogy nincs tartozásom és a késedelmi kamat sorba nem is tüntették fel hogy miből adódik melyik tétel miatt,pedig fel kellett volna tüntetni.Most várom a választ.Ez a minisztérium e-mail címe.
2024. máj. 3. 12:50
12/12 A kérdező kommentje:
10/11 Örömmel írom hogy törölték a kamu késedelmi kamatot,most megyek az ügyfélszolgálati irodába hogy új csekket állítsanak ki a csökkentett számlához a rosszat pedig töröljék.Hát nem tudom hogy szerencsém lesz e!!!!!!!!!!!!!!!
2024. máj. 14. 11:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!