Ez igaz?đvan ez a mondĂĄs hogy,ha fiad van, csak addig van gyereked, mĂg meg nem hĂĄzasodik.
Rosszul fogalmaztam nem csak azĂ©rt szĂŒli
Gondolom, nem is hĂv fel tĂ©ged, vagy te vagy a gyerek?
Neked fontosabbak a szĂŒleid, mint a pĂĄrod, gyerekvĂĄllalĂłs Ă©lethelyzetben? HĂĄt szerintem ezzel van gond.
Nem, nem szƱnik meg létezni szåmåra, ugyanolyan fontos lesz, mint addig, csak lesz valaki, aki fontosabb, måshogy fontos.
Nekem azt jelenti, hogy a vele valĂł kapcsolatomra figyelek oda legjobban Ă©s nem helyezek elĆtĂ©rbe mĂĄst, az Ć Ă©rdekeit/vĂ©lemĂ©nyĂ©t veszem leginkĂĄbb figyelembe, vele akarok mindent leginkĂĄbb megosztani, neki mondom el a gondjaimat elĆször, Ć tud rĂłlam a legtöbbet stb.
NormĂĄlis, hogy a gyerekedĂ©rt jobban sĂrnĂĄl, mint a pĂĄrodĂ©rt, tekintve hogy ez nem az Ă©let rendje (az Ă©let rendje hogy eltemetjĂŒk a szĂŒleinket, az nem, hogy eltemetjĂŒk a gyerekeinket).
A pĂĄrom elvesztĂ©sĂ©t sokkal nehezebben dolgoznĂĄm fel, mert az lenne bennem amellett, hogy az egyik kedvenc szemĂ©lyemet elvesztettem, hogy a tökĂ©letes jövĆt vesztettem el. Nem lesz gyerekem se ezĂĄltal, mert normĂĄlis kapcsolatom se biztos, tekintve ezt a komoly traumĂĄt. Persze a szĂŒleimet is nagyon fĂĄjna elveszteni, de azt fel tudnĂĄm dolgozni sok idĆvel. (EgyĂ©bkĂ©nt nagyon jĂł csalĂĄdom van, boldog gyerekkorom volt, szeretetben nĆttem fel, jobb szĂŒlĆket kĂvĂĄnni sem tudnĂ©k)
HĂĄny Ă©ves vagy? Van pĂĄrod? Szerelmes vagy? VoltĂĄl valaha boldog, stabil kapcsolatban?
Nekem a szĂŒleim rĂ©g nem Ă©lnek fiatalon haltak meg.
Az az Ă©let rendje, hogy a szĂŒlĆk halnak meg, Ă©n azĂ©rt szĂŒltem, hogy boldog legyen, legyen csalĂĄdjuk, vagy amit szeretnĂ©nek, nem kell hogy Ă©n legyek az Ă©letĂŒk közĂ©ppontjĂĄban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!