KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Ez igaz?😔van ez a mondĂĄs...

Ez igaz?😔van ez a mondás hogy,ha fiad van, csak addig van gyereked, míg meg nem házasodik.

Figyelt kérdés

2024. mĂĄrc. 23. 13:34
1 2 3 4 5
 11/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nm azt Ă­rtam, hogy ne legyen pĂĄrja Ă©s gyerekei legyen elfogadnĂĄm Ƒt csak a gyereke szĂŒlei Ă©s a testvĂ©rei legyenek szĂĄmĂĄra fontosabbak.
2024. mĂĄrc. 23. 20:17
 12/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
26 leszek nincs pĂĄrom jelenleg nincs igen, voltam, Ă©s volt boldog stabil kapcsolatom.
2024. mĂĄrc. 23. 20:20
 13/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

HĂĄt rĂĄd igaz lesz, mert mĂĄr most lĂĄtszik hogy nem tudod elfogadni, hogy ki fog repĂŒlni.

Azt a mondĂĄst ismered, hogy a gyerekeket nem magunknak szĂŒljĂŒk?

IgazĂĄbĂłl csak kölcsön kapjuk Ƒket egy idƑre, ameddig felkĂ©szĂ­tjĂŒk az önĂĄllĂł Ă©letre Ă©s ebbe beletartozik az is, hogy Ă©rzelmileg is egĂ©szsĂ©ges felnƑttet nevelĂŒnk.

Ha jól neveled akkor tudni fogod hogy szeret ha måsik orszågban telepedik is le a feleségével.

FĂ©rjem pszicholĂłgushoz jĂĄr Ă©ppen az elnyomĂł szĂŒlei miatt akik Ă©rzelmileg zsaroltĂĄk mert nem akartĂĄk elfogadni hogy levĂĄlik.

HozzĂĄtennĂ©m hogy rossz volt nĂ©zni mikor hĂ­vogatta az anyukĂĄja Ă©s mĂ©rgĂ©ben a sarokba dobĂĄlta a telefonjĂĄt, nem akart vele beszĂ©lni, de neki hiĂĄba mondta, Ƒk sose hallottĂĄk meg hogy neki mire lenne szĂŒksĂ©ge Ă©rzelmileg. Mindig ment, segĂ­tett nekik kötelessĂ©gtudatbĂłl, de közben utĂĄlta minden percĂ©t.

Olvass a tĂ©mĂĄban mielƑtt mĂ©g belevĂĄgsz.

2024. mĂĄrc. 23. 20:23
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 14/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

"Nm azt Ă­rtam, hogy ne legyen pĂĄrja Ă©s gyerekei legyen elfogadnĂĄm Ƒt csak a gyereke szĂŒlei Ă©s a testvĂ©rei legyenek szĂĄmĂĄra fontosabbak"

Hát ne haragudj de egy nƑt se fog csábítani ez a felállás. :D

Te nƑkĂ©nt mit szĂłlnĂĄl ha ezzel udvarolna neked valaki? Szeretlek drĂĄgĂĄm, de azĂ©rt az anyĂĄmat a testvĂ©reimet jobban, de ha szĂŒlsz nekem egy gyereket akkor azt is jobban fogom nĂĄlad szeretni. Na leszel a felesĂ©gem akit a sor vĂ©gĂ©re tehetek?

2024. mĂĄrc. 23. 20:26
 15/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Én nem lennĂ©k ilyen de nekem nem kölcsön nem tulajdonom de az övĂ©se legyen nem tehetek rĂłla hogy ilyenek a szĂŒlei ha neked a kölcsön miatt nem szenvedek kösz inkĂĄbb maradok gyerek nĂ©lkĂŒl te nem Ă©rted mirƑl beszĂ©lek
2024. mĂĄrc. 23. 20:27
 16/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Akkor ha lenne lenne gyerekem szerinted az lenne a normális hogy nem Ƒ a legfontosabb számomra meg a családom?
2024. mĂĄrc. 23. 20:29
 17/42 anonim vĂĄlasza:
100%
Ekkora marhasĂĄgot mĂĄr... Nem az a lĂ©nyeg hogy fiĂș-e vagy lĂĄny a gyereked, hanem az hogy milyen szĂŒlƑ vagy. Ha segĂ­ted Ă©s mellette ĂĄllsz jĂłban-rosszban, önzetlenĂŒl igyekszel hozzĂĄjĂĄrulni a boldogulĂĄsĂĄhoz, akkor tisztelni Ă©s szeretni fog felnƑttkĂ©nt is, akĂĄrmilyen pĂĄrt is vĂĄlasszon magĂĄnak. Érzelmi zsarolĂĄssal csak fordĂ­tott hatĂĄst lehet elĂ©rni.
2024. mĂĄrc. 23. 20:33
 18/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

#16 Attól hogy szåmodra a gyereked a legfontosabb nem kell hogy a gyereked szåmåra is te legyél a legfontosabb.

Ha Ă­gy gondolkodsz egyĂĄltalĂĄn ne szĂŒlj. Teljesen mindegy hogy fiĂș vagy lĂĄny lesz, ha felnƑ akkor a pĂĄrja, majd a gyereke fontosabb lesz szĂĄmĂĄra mint te. Ez az Ă©let rendje.

2024. mĂĄrc. 23. 20:35
 19/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Remélem nem fog téged felhivni sem, meg låtogatni sem akkor is így åll majd a szåd?
2024. mĂĄrc. 23. 20:40
 20/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Szerintem te egy sĂ©rtƑdött AnyĂłs vagy.

HĂ­vni is fog Ă©s lĂĄtogatni is, mert Ășgy nevelem, hogy ne gyƱlölöm meg 18 Ă©ves korĂĄra amiatt hogy a tulajdonomnak kezelem. Az hogy beszĂ©l velem az nem azt jelenti hogy Ă©n kell legyek neki a legfontosabb. NagyjĂĄbĂłl ĂĄltalĂĄnos iskolĂĄs korĂĄig leszek Ă©n az Ă©lete közĂ©ppontja, onnantĂłl a kortĂĄrsak Ă©s ez Ă­gy van rendjĂ©n.

2024. mĂĄrc. 23. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!