KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Ez igaz?😔van ez a mondĂĄs...

Ez igaz?😔van ez a mondás hogy,ha fiad van, csak addig van gyereked, míg meg nem házasodik.

Figyelt kérdés

2024. mĂĄrc. 23. 13:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** vĂĄlasza:
*ne gyƱlöljön meg
2024. mĂĄrc. 23. 20:46
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
#12 mi?
2024. mĂĄrc. 23. 20:51
 23/42 anonim ***** vĂĄlasza:
95%

HĂș, Ășgy lĂĄtom, nĂĄlad igaz lesz. Ha egyĂĄltalĂĄn eljutsz odĂĄig ilyen gondolkodĂĄssal.

Én most vĂĄrok kisfiĂșt. EgyedĂŒl fogom nevelni,de minden erƑmmel azon leszek, nehogy ilyen kiĂĄllhatatlan anyĂłs legyen belƑlem. EgyĂ©rtelmƱ, hogy felnƑttkĂ©nt a sajĂĄt csalĂĄdja legyen a legfontosabb szĂĄmĂĄra.

2024. mĂĄrc. 23. 20:52
 24/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

KĂ©rdezƑ, te tele vagy traumĂĄkkal. A szeretetrƑl fogalmad nincs, mert nem volt, aki megmutassa. Nincs rangsor a szeretetben. Egyetlen egyfĂ©le a szeretet.

De vĂĄltoztathatsz, ha akarsz.

2024. mĂĄrc. 23. 20:55
 25/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Rangsor? De arról beszéltek hogy egy kapcsolat fontosabb akkor most mit beszélsz?
2024. mĂĄrc. 23. 21:02
 26/42 A kĂ©rdezƑ kommentje:
És az eszetekbe van hogy hĂĄny pĂĄrkapcsolat Ă©s hĂĄzassĂĄg megy tönkre? ja Ă©s ne gyertek azzal hogy? minden esetben az anyĂłs miatt
2024. mĂĄrc. 23. 21:07
 27/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Ok. Ha jĂłl Ă©rtem, neked nincs pĂĄrkapcsolatot. Egyre vĂĄlaszolj. Te olyan pasit szeretnĂ©l, akinek az anyja a legfontosabb Ă©s a kedves mama dönti el, mikor vehetsz levegƑt is? Mert ugye kezdetben nincs gyereketek, tehĂĄt marad az eredeti csalĂĄdja, akit elĂ©d helyez. Ha mondjuk programotok van Ă©s anyuka Ășgy dönt, hogy vĂĄsĂĄrolni menne, fĂŒttyent a kicsi fiĂĄnak Ă©s Ƒ ugrik. Nem gondolod, hogy majd miattad nem fog segĂ­teni az anyjĂĄnak! Ez Ă­gy rendben lesz?

2024. mĂĄrc. 23. 21:18
 28/42 anonim ***** vĂĄlasza:
0%

Én Ă©rtem, mire gondol a kĂ©rdezƑ. Ez a mondĂĄs arra utal, hogy mĂ­g a lĂĄnyok felnƑttkĂ©nt jellemzƑen szoros kapcsolatot tartanak a csalĂĄdjukkal, anyjukkal, Ƒket helyezik elsƑdleges nagyszĂŒlƑi szerepbe is, addig a fĂ©rjĂŒktƑl viszont elvĂĄrjĂĄk, hogy Ƒk ne tartsanak ugyanolyan szoros viszonyt a sajĂĄt szĂŒleikkel, mert nekik nem annyira szimpatikus a fĂ©rjĂŒk csalĂĄdja, mint a sajĂĄtjuk. Az anyĂłsukat - Ă©rthetƑen - nem szeretik Ășgy, mint az anyjukat, Ă©s elvĂĄrjĂĄk, hogy a fĂ©rjĂŒk is mĂ©rsĂ©kelje a kapcsolattartĂĄst Ă©s az Ƒ csalĂĄdjĂĄt helyezze elƑtĂ©rbe.

Na most, legyĂŒnk ƑszintĂ©k, ez valĂłban Ă­gy van, Ă©n nƑkĂ©nt magam is lĂĄtom, hogy a legtöbb felesĂ©g mĂ©g akaratlanul is igyekszik kicsit elmarni a fĂ©rjĂ©t a csalĂĄdjĂĄtĂłl, mĂ­g a sajĂĄtjĂĄval meg tartja ugyanazt a bensƑsĂ©ges viszonyt, csak ugye a fĂ©rfiak ezt nem szoktĂĄk ellenezni.

SzĂłval egyben arra is utal ez a mondĂĄs (Ă©n is ismerem), hogy ha fiad van, akkor hĂĄzassĂĄg utĂĄn a felesĂ©ge "uralma" alĂĄ fog kerĂŒlni, Ă©s tehetsz bĂĄrmit, a menyed Ășgyis 80% esĂ©llyel nem fog kedvelni azĂ©rt, mert egyszerƱen Ƒ mĂĄs szellemisĂ©gben nƑtt fel a sajĂĄt szĂŒleinĂ©l, ergo a fiadat akaratlanul is sarkallni fogja, hogy ne tartson szoros kapcsolatot veled.

Ez sajnos a fiĂșs anyĂĄk sorsa.

2024. mĂĄrc. 23. 21:32
 29/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

KĂ©rdezƑ szerintem maximum 17 lehet,nem több. Nagyon gyerekes mĂ©g.

Ekkora marhasĂĄgot se olvastam mĂ©g egyĂ©bkĂ©nt,de Ă©n is azt javaslom addig ne is vĂĄllalj,mert tönkreteszed az Ă©letĂ©t,ha rĂĄtelepszel. Ez az Ă©let rendje. LĂĄtszik nincs senkid,mert ha lenne,Ă©rtenĂ©d. Igen is fontosabb a fĂ©rjem Ă©s a gyerekeim,mint a szĂŒleim. Ɛk is fontosak,de mĂĄshogy,nem velĂŒk Ă©lem le az Ă©letem. Nem Ƒk a tĂĄrsam az Ă©let sorĂĄn. NĂ©lkĂŒlĂŒk 18 Ă©v Ăłta elvagyok kĂŒlön Ă©lve,a fĂ©rjemtƑl nyilvĂĄn nem lennĂ©k. Ne vicceljĂŒnk mĂĄr... hĂĄl isten mĂĄsnak sem. Ahogyan a gyerekeim is majd kirepĂŒlnek,csalĂĄdot alapĂ­tanak,megtalĂĄlja a tĂĄrsĂĄt az Ă©letben. KĂ©rdezƑ,ha elvĂĄlsz se anyuci lesz a mindened.... jĂł esetben. Én mĂ©g ilyet soha nem lĂĄttam,ezĂ©rt gondolom,hogy te mĂ©g nagyon fiatal lehetsz.

2024. mĂĄrc. 23. 22:27
 30/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
28# Én is azt hittem erre gondol,de nem...olvasd el a hozzászólásait. 29# vagyok.
2024. mĂĄrc. 23. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!