Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A nők általában miért tenyérre...

A nők általában miért tenyérrel ütnek?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés deeee... annyira érdekel, hogy miért nem ököllel :D

Nem kellenek hülye válaszok, csak úgy felvetődött.

2010. okt. 24. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Talán mert gyengébbek a csontjaik és kevésbé fáj a kezük, ha tenyérrel legyeznek.
2010. okt. 24. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem fura lenne ha egy anya ököllel vágna bele a gyereke arcába.. :D
2010. okt. 24. 17:18
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát szerintem meg már az is fura lenne, ha "csak" tenyérrel ütné meg a gyerekét.

De nyilván nem ilyenre értettem, hanem amikor meg akarja védeni magát.

2010. okt. 24. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:

ha rendes vérremenő önvédelemről van szó nem tenéyrrel ütünk...én legalábbis tuti nem pofozgatnék, úgy szájbavágnám az illetőt hogy két hétig fogat sz*rik....:D

egyébként tényleg tenéyrrel ütünk más szituációban, ha nem nagyon durvaö nvédelemről van szó. talán azért mert az a más szituáció csak is nevelő célzatú lehet, esetleg poénkodós vicces. inkább aztmondanám a nők kevesebbszer kerülnek olyan szituba hogy ököllel kelljen ütni.

2010. okt. 24. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
A nők kb felének műkörme van, szóval, ha ököllel ütnénk, eléggé fájna :) Amúgy nekem nincs műkörmöm és nem is szeretnék. Amúgy szerintem nem feltétlenül igaz, hogy a nők mindig tenyérrel ütnek...
2010. okt. 24. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Na végre egy rendes válasz :D
2010. okt. 24. 17:38
 7/11 anonim válasza:
én úgy halotan h ha tegyérrel csap oda a lány akkor az csípősebb,fájdalmasabb. xD
2010. okt. 24. 17:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, kettő. Tudom, hogy nem mind, éppen ezért írtam, hogy általában, mert az egyik barátnőm is ököllel üt, meg én is (egyszer fordult elő, hogy ütöttem, de azt ököllel)
2010. okt. 24. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Én még nem voltam olyan helyzetben ahol igazán ütni kellett volna, de ha lennék azt a másik fél nem élné túl :)

Amúgy néha a haverjaimat poénból ütögetjük, és nem csak tenyérrel.....

2010. okt. 24. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Mé ütöl?
2010. okt. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!