Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon mi értelme...

Ezen az oldalon mi értelme van az üzenet funkciónak?

Figyelt kérdés
Én személy szerint feleslegesnek találom, nem lehet valahol indítványozni ennek a funkciónak a megszüntetését az oldal üzemeltetőinél?
2024. febr. 14. 09:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Valami nem oké nálad fejben, hogy ami bánt téged arra megy az X, ami pedig oké arra semmi pipa.
2024. febr. 14. 19:17
 22/22 A kérdező kommentje:
A személyeskedésen kívül más is megy? Természetesen akinek a véleményével nem értek egyet, mert bántó dolgokat kapok tőle nehogy már hasznosnak értékeljem a válaszát. Természetesen aki hasznos választ írt hasznos értékelést is kapott. Aki meg sérteget alaptalanul azokat válaszát értelemszerűen lehúzom, mivel én sem állok le sértegetni senkit semmilyen jelzőkkel. Megértem, ha frusztrált vagy, de azt már nem tűrőm, hogy rajtam töltsd ki.
2024. febr. 14. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!