Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon mi értelme...

Ezen az oldalon mi értelme van az üzenet funkciónak?

Figyelt kérdés
Én személy szerint feleslegesnek találom, nem lehet valahol indítványozni ennek a funkciónak a megszüntetését az oldal üzemeltetőinél?
2024. febr. 14. 09:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, másnak milyen üzenetek érkeznek. Csak a sajátjaim alapján tudok véleményt alkotni. 12 éve vagyok az oldalon. Ez alatt mindössze két (!) olyan üzenet volt, amit „személyesnek” lehet tekinteni. Csak kettő!

Mindkettőben a kedves üzenő azt vélelmezte, hogy zsidó vagyok, és el kellene pusztítani. Az összes többi jobb helyen lett volna a kérdés alatt.

2024. febr. 14. 10:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Én arra a válaszomra, hogy a "Bershkaban vettem egy hosszított kardigánt" is kaptam már olyan üzenetet, hogy "Ájulásig dugnálak".
2024. febr. 14. 10:44
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

5-ös, jómagam is használom azt a kategóriát.

Az, hogy valaki nem képes felnőtt emberként helyénkezelni a dolgokat vagy/és embertársát, az egyéni probléma.

Az életben pedig alap a kommunikáció, problémamegoldó képesség és társai.

Azt is megteheti az ember, hogy ignorálja a kéretlen leveleket. Senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy olvasd el, válaszolj.

Pár mondattal le tudom zárni és érdekes, nem irogatnak annyian, de tovább se.

Pl "Ne haragudj! Jómagam a kérdésre válaszoltam kommentben s nem óhajtok többet megosztani, részleteket kifejteni. Köszönöm megértésed!"

Vagy:

"... A kérdésre adtam választ. Az oldal nem társkereső! Ezt tartsa tiszteletben. Ha párt akarnék keresni azt nem itt tenném névtelenül, arctalanul. Emellett a személyes ismerkedéseket preferálom.

Szép napot! "

S ennyi.

Aki butácskább s pl szidni kezdi anyámat, mert szegénynek katt van a fejében... Ez van. Ignorálni kell.

Ahogy az utcán befütyülő vulgáris réteget.

El kell fogadni, hogy van egy réteg, akik menthetetlenek pszichésesn, agyi kapacitásban.

Felesleges rágódni ezeken.

2024. febr. 14. 10:44
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Ui. : az, hogy cukorból van a lelked az te gondod. Lehet ideje lenne magadban rendezni dolgokat.
2024. febr. 14. 10:46
 15/22 A kérdező kommentje:
A 13-as számú válaszodban több dologgal is egyetértek viszont, amit utóiratként jegyeztél meg azzal egyáltalán nem. Nem érzem úgy, hogy cukorból lenne a lelkem és jelenleg nincs rendezetlen dolog az életemben.
2024. febr. 14. 10:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Van köztes megoldás, sokszor felmerült már itt. Szerintem az üzemeltető is tud róla. Leprogramozni (teszteléssel együtt) nem lenne több fél óránál.

Ahogyan van egy rádiógomb a név kiírására, lehetne ugyanígy egyénileg tiltani. Aki nem akar magának üzenetet, bejelöli, aki meg igen, úgy hagyja.

2024. febr. 14. 10:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet amit írtál. Nekem is megfordult a fejemben, hogy olyat esetleg lehetne-e kérvényezni az oldal üzemeltetőjénél, hogy minden felhasználó rendelkezhessen olyan opcióval, hogy ha nem szeretne privát üzenetet kapni, akkor a beállításokkal kikapcsolhassa annak lehetőségét.
2024. febr. 14. 11:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kérdések alatt csak a többi felhasználó fog válaszolni, az sem biztos hogy látja vagy figyeli bárki is az üzemeltető felől. Ha szeretnéd hogy valóban eljusson a megfelelő helyre, akkor egy e-mailt kell írni a kapcsolattartási címre (minden oldal alján rögzítve van a jobb alsó sarokban).

Figyelembe véve, hogy az ilyen privátban zaklatókról százas nagyságrendű kérdést tettek már fel az évek során, és azóta sem történt semmi, így két dologra lehet gondolni:

- Nem látta az üzemeltető, így nem tudják felmérni hogy ez mekkora probléma vagy igény egy ilyen dologra.

- Nem érdekli az üzemeltetőt, mert megcsinálta a "tiltás" gombot, és használd azt. Elvárja, hogy ha valaki folyamatosan vagy rendszeresen zaklat, te minden alkalommal kénytelen legyél megnyitni az üzenetét, hogy a tiltás gombot használd. És ha 10 fiókját tiltottad már, akkor a huszadik és harmincadik esetben is ezt kell tenned, míg meg nem unja.

2024. febr. 14. 13:05
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem használom az „Üzeneteid”, de eszembe sem jut az a merészség, hogy kezdeményezzem mások számára is a megszüntetését. Ha lett is volna ilyen elfogadhatatlan elvárásom, nem alkalmatlan helyen hoztam volna szóba, és beláttam volna, hogy alkalmas helyen is értelmetlen ilyet kezdeményezni.

Nem kell ahhoz más segítsége – akár megszüntetés, akár teljes tiltás lehetősége –, hogy számomra ne legyen. Nem használom, és kész. Nem is szoktam odanézni, most, hogy szóba került, megnéztem; ott van egy nem nagy szám, gondolom, ennyi üzenetet kaptam.

2024. febr. 14. 15:38
 20/22 anonim ***** válasza:
35%

10-es válaszod után... Nem csodálom, hogy butácska vagy és nem értesz alap dolgokat...

Értelmezni is tudni kell a szöveget és a világot!

Nem csak nézni!

Szövegértelmezésből instant megbuktál.

9-es kommentelő voltam.

2024. febr. 14. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!