Ezen az oldalon mi értelme van az üzenet funkciónak?
Nem tudom, másnak milyen üzenetek érkeznek. Csak a sajátjaim alapján tudok véleményt alkotni. 12 éve vagyok az oldalon. Ez alatt mindössze két (!) olyan üzenet volt, amit „személyesnek” lehet tekinteni. Csak kettő!
Mindkettőben a kedves üzenő azt vélelmezte, hogy zsidó vagyok, és el kellene pusztítani. Az összes többi jobb helyen lett volna a kérdés alatt.
5-ös, jómagam is használom azt a kategóriát.
Az, hogy valaki nem képes felnőtt emberként helyénkezelni a dolgokat vagy/és embertársát, az egyéni probléma.
Az életben pedig alap a kommunikáció, problémamegoldó képesség és társai.
Azt is megteheti az ember, hogy ignorálja a kéretlen leveleket. Senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy olvasd el, válaszolj.
Pár mondattal le tudom zárni és érdekes, nem irogatnak annyian, de tovább se.
Pl "Ne haragudj! Jómagam a kérdésre válaszoltam kommentben s nem óhajtok többet megosztani, részleteket kifejteni. Köszönöm megértésed!"
Vagy:
"... A kérdésre adtam választ. Az oldal nem társkereső! Ezt tartsa tiszteletben. Ha párt akarnék keresni azt nem itt tenném névtelenül, arctalanul. Emellett a személyes ismerkedéseket preferálom.
Szép napot! "
S ennyi.
Aki butácskább s pl szidni kezdi anyámat, mert szegénynek katt van a fejében... Ez van. Ignorálni kell.
Ahogy az utcán befütyülő vulgáris réteget.
El kell fogadni, hogy van egy réteg, akik menthetetlenek pszichésesn, agyi kapacitásban.
Felesleges rágódni ezeken.
Van köztes megoldás, sokszor felmerült már itt. Szerintem az üzemeltető is tud róla. Leprogramozni (teszteléssel együtt) nem lenne több fél óránál.
Ahogyan van egy rádiógomb a név kiírására, lehetne ugyanígy egyénileg tiltani. Aki nem akar magának üzenetet, bejelöli, aki meg igen, úgy hagyja.
Itt a kérdések alatt csak a többi felhasználó fog válaszolni, az sem biztos hogy látja vagy figyeli bárki is az üzemeltető felől. Ha szeretnéd hogy valóban eljusson a megfelelő helyre, akkor egy e-mailt kell írni a kapcsolattartási címre (minden oldal alján rögzítve van a jobb alsó sarokban).
Figyelembe véve, hogy az ilyen privátban zaklatókról százas nagyságrendű kérdést tettek már fel az évek során, és azóta sem történt semmi, így két dologra lehet gondolni:
- Nem látta az üzemeltető, így nem tudják felmérni hogy ez mekkora probléma vagy igény egy ilyen dologra.
- Nem érdekli az üzemeltetőt, mert megcsinálta a "tiltás" gombot, és használd azt. Elvárja, hogy ha valaki folyamatosan vagy rendszeresen zaklat, te minden alkalommal kénytelen legyél megnyitni az üzenetét, hogy a tiltás gombot használd. És ha 10 fiókját tiltottad már, akkor a huszadik és harmincadik esetben is ezt kell tenned, míg meg nem unja.
Nem használom az „Üzeneteid”, de eszembe sem jut az a merészség, hogy kezdeményezzem mások számára is a megszüntetését. Ha lett is volna ilyen elfogadhatatlan elvárásom, nem alkalmatlan helyen hoztam volna szóba, és beláttam volna, hogy alkalmas helyen is értelmetlen ilyet kezdeményezni.
Nem kell ahhoz más segítsége – akár megszüntetés, akár teljes tiltás lehetősége –, hogy számomra ne legyen. Nem használom, és kész. Nem is szoktam odanézni, most, hogy szóba került, megnéztem; ott van egy nem nagy szám, gondolom, ennyi üzenetet kaptam.
10-es válaszod után... Nem csodálom, hogy butácska vagy és nem értesz alap dolgokat...
Értelmezni is tudni kell a szöveget és a világot!
Nem csak nézni!
Szövegértelmezésből instant megbuktál.
9-es kommentelő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!