Ezen az oldalon mi értelme van az üzenet funkciónak?
Figyelt kérdés
Én személy szerint feleslegesnek találom, nem lehet valahol indítványozni ennek a funkciónak a megszüntetését az oldal üzemeltetőinél?2024. febr. 14. 09:48
1/22 anonim válasza:
Az az értelme, hogy kapcsolatba tudsz lépni adott felhasználóval. Lehet indítványozni az üzemeltetőnél a lehetőség megszüntetését.
2/22 anonim válasza:
Amúgy meg le tudod tiltani azokat akik zaklatnak.
3/22 anonim válasza:
Felhasználója vagy egy oldalnak, aminek van üzenetküldő funkciója is. Ha nem tetszik, feleslegesnek gondolod, hát, ne használd, nem kötelező. De elég nagy hülyeség, hogy szerinted felesleges és akkor senkinek se legyen. Én rendszeresen privátozok másokkal, szerintem nagyon is jó, hogy van privát üzenetküldési lehetőség.
4/22 A kérdező kommentje:
Engem nem zaklat senki, legalábbis amikor írtak azt nem zaklatásnak fogtam fel, de alapvetően ez egy anonim kérdezz-felelek oldal, senki nem látja a kérdező és válaszoló arcát, nem tudja a nevét, így azt sem tudják az emberek, hogy egyáltalán kivel lépnének kapcsolatba az üzenetküldési funkció által. Itt mindenki azt állít magáról amit akar éppen ezért teljesen feleslegesnek találom az üzenetküldési funkciót.
2024. febr. 14. 10:01
5/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nem csak én tartom feleslegesnek, hanem más felhasználók is kifejtették már a véleményüket, hogy feleslegesnek találják, például akik a szexualitás kategóriát használják, mert a sok beteg elme megtalálja őket.
2024. febr. 14. 10:04
6/22 anonim válasza:
A hiba a te készülékedben van, ha ennyire bizalmatlan vagy az emberekkel szemben. Ennyiből abban sem bízhatsz meg, aki a kérdésed alá válaszol. Ne menj át paranoiásba.
Nyilván vannak olyan kategóriák és témák, ahol betalálhatnak nem kívánt személyek. Nem foglalkozol vele vagy tiltod és kész. Viszont akad bőven, akivel értelmesen lehet beszélgetni, akár hosszabb távon is.
7/22 anonim válasza:
Az én arcomat sem látod, meg a nevemet se így az én véleményemet sem veheted komolyan. Akkor meg kár itt lenned. Pedig a véleményem szerint 100 felhasználóból 128 hasznosnak tartja a privát üzenetet.
8/22 A kérdező kommentje:
100 felhasználóból 128 tarja hasznosnak? Nem semmi statisztika, miből jött ki?
2024. febr. 14. 10:19
9/22 anonim válasza:
Mit zavar az üzenet funkció, ha nem zaklat senki?
Nem baj, ha van.
Pl én egy kisgyerek lelkét hoztam vissza a depresszióból, mert az ostoba kommentelő réteg leszólta a rajzait úgy, hogy SENKInek eszébe se jutott az első kérdés:
Hány éves vagy, kérdező?
S lehetne még mesélni.
Szóval nem gond, hogy ott van az az opció. Nem fáj neked az semmiben.
10/22 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hanem szimplán feleslegesnek találom a meglétét több okból kifolyólag. Nem tudom miért lényeges a kérdésem kapcsán, hogy hány éves vagyok, de megválaszolom 27 éves nő vagyok.
2024. febr. 14. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!