Csak én érzem azt hogy semmi értelme az életemnek?
És itt most nem sajnáltatni szeretném magam, csak szimplán érdekel, hogy valakinek volt e vagy van e hasonló érzése ,egyszerűen semmi másra nem vágyok csak hogy ne keljek fel holnap, azért imádkozok minden este, hogy valaki más helyett aki például halálos beteg ,én haljak meg helyette
Egyszerűen azt érzem hogy semmi nem fog jóra fordulni az életemben, folyamatosan negatív dolgok érnek, pedig a pozitív dolgokra fókuszálok , van más is ebben a cipőben?
Hát úgy érzem itt az se segít… de azért köszi a választ.
Egyszerűen minden akkor és úgy történik ahogy nem kell..hiába tűzök ki célt..mert valami mindig közbe jön
És hiába hiszek…és vagyok pozitív mert nem úgy alakulnak a dolgok, nem tudom mitől lehet ez, de ami másnak egy csettintés az nekem 6 év… tegyük fel szeretnék venni valamit amire vágyok és kapásból jön valami amire költenem kell így nem tudom meg venni amit szeretnék.. és persze tudom ez csak apró része az egésznek, de ha le kéne írnom az életem … hát még ha mesélném neked is hosszú lenne… nem még leírva , nem tudom egyszerűen tényleg miért történik ez.. de már gyerekkorom óta zajlik
Bármibe amibe belefogok annyira lelkes vagyok, de utána még is minden elcsesződik…egy nagy kicseszés az egész életem… öngyilkosság fel se merül bennem , a szívem szakadna meg muter és fater miatt…az emberekkel hiába vagyok kedves, szimplán semmibe néznek (szerintem a világ legnagyobb baromsága ,hogy bánj úgy az emberekkel ahogy te is várnád) én csak a folyamatos ki beszélést kapom a hátam mögött , pedig én nem szoktam senkit kibeszélni.. folyamatos kihasználás..
Hülyének nézés..szóval igen.. barátnőt is annyira kedves, udvarias ,tisztelettudó vagyok a nőkkel szemben és egyszerűen lekoppintanak mind , pedig nem is vagyok nyomulós… és személyeskedni se szeretek, de olyan fiúknak.. vannak barátnői , hogy el se tudom képzelni hogy..🤣
Nem tudom , lehet csak én bolondultam meg vagy már nem tudom , de teljesen záróra van nekem..úgy érzem lassan elvesztem minden hitem, külföldre se tudok sehogy kijutni… pedig már régi vágyam.. de egyszerűen sose sikerül , bezzeg akik szarnak a munkába és még az adott nyelven se tudnak például angolul, ők hiphop kint vannak…aztán jönnek haza 1 hét után🤣🤣 teljesen úgy érzem hogy a világ ellenem van.
Megnéztem a “ A Sunset Limited” című filmet és akaratlanul de teljesen ugyan így érzek.. sírva néztem végig a filmet , mert mintha rólam mintázták volna..aki még nem látta annak ajánlom egyébként nagyon jó film
Nos mindegy , továbbra is csak próbálok pozitív lenni, de valamiért tudom hogy hiába
Legyen szép estétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!