Miért érzem azt, hogy csak akkor vagyok valaki/akkor van értelme az életemnek, ha nem vagyok egyedül? 25/L
Kedves Kérdező!
H normális-e v sem, nem foglalkozom vele, nem szeretek címkézni. Normális? Nooormális? Normális...? Nem mindegy?
Nézzük, h lehet ebből az érzésből kijönni!
Egyes számú verzió:
Ha a szüleid nincsenek ott, menj el Te hozzájuk, lepd meg őket vmi szívességgel: főzz nekik, mire hazajönnek, kapáld meg a kertet/mosd ki a függönyeiket, ilyesmik. Örülni fognak a segítségnek, örülni fognak Neked.
Segíts a barátaidnak, h amikor elfoglaltságuk véget ér, egy kicsit együtt tudjatok lenni.
Ha fontos akarsz lenni valakinek, legyen számodra fontos valaki! Még ha az a "valaki" szőrös négylábú is :) Ha szeretnél valakit magad mellé, szerezz egy kutyát vagy egy barátot. Pasizz be!
Kettes számú verzió:
Hozzászoksz az egyedülléthez. Az élet valós élményei, mint a megszületésed, a halálod, a közte lévő fájdalmak és boldogságok mind-mind egyszemélyes élmények. Szavakkal leírhatók ugyan, de érezni egy ember érzi őket: Te. Nem butaság ezt az IGAZÁN egyedüllétet elfogadni, könnyebb lesz az életed. Érdemes a magány valóságán v valótlanságán elgondolkodni, jobb mint depresszióba borulni, igaz?
Remélem, segítettem!
Ez teljesen normális érzés.Én is épp ezen az érzésen megyek keresztül.
Igaz én 21 éves Lány vagyok,de pont ugyanez a bajom.
Ez azért van mert az ember alapvetően társas lény, és nem pedig egyedüllétre van kitalálva.
Szeretetéhes vagy te is,most érzed hogy a szülők sincsenek,mindenki felnőtt, elfoglalt lett,dolgozik.
Eddig suliba jártatok,most mindenki dolgozik és megy a saját élete után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!