Miért érzem azt, hogy már nincs értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
Unalmas az egész életem, azt érzem, hogy nincs értelme, hogy éljek2022. okt. 2. 20:47
1/12 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, vagy esetleg menj el a pszichiátriára, valószínűleg depressziós vagy, ott majd tudnak segíteni rajtad.
2/12 anonim válasza:
Találd meg az értelmét, ha tényleg ennyire el vagy már szomorodva akkor nem veszíthetsz semmivel. Boritsd fel az egészet úgy ahogy van, a lényeg hogy zökkenj ki a monotonitásból. Csináld azt ami csak eszedbe jut es úgy gondolod hogy jól esne.
3/12 anonim válasza:
Esetleg tudok segíteni, ha kicsit bővebben leírod, hogyan jutottál ebbe az állapotba, miért pont most írtad a kérdést, milyen körülmények között élsz, stb.
4/12 A kérdező kommentje:
Tanuló vagyok, középiskolába járok.
2022. okt. 4. 18:40
5/12 A kérdező kommentje:
3-as mire vagy még kíváncsi?
2022. okt. 4. 19:05
6/12 anonim válasza:
Van esetleg valaki, akivel tudsz erről beszélgetni? Pl iskolapszichológus, barát, lelkivezető?
7/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából van egy olyan ember aki jobban barátom, vele szoktunk beszélni heti 1X kb., mert neki is suli van még minden (nem egy suliba járunk) és ő pár évvel fiatalabb nálam
2022. okt. 4. 20:04
8/12 anonim válasza:
Középiskolás koromban én is nagyon unatkoztam. A felnőtté válás nem egyszerű. És szerintem sokan vannak így ezzel. Gondolod, hogy ha valamilyen közösségbe kerülnél, az segítene? Vagy van valamilyen problémád, amit szívesen megosztanál másokkal?
9/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom
2022. okt. 5. 21:43
10/12 anonim válasza:
Hmm. Itthagyom ezt neked, hátha találsz valmit, ami tud segíteni. [link]
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!