Dotpict kérdése:
Hogyan szerezhetem vissza a facebook fiókmat?
Figyelt kérdés
Szóval mai reggel azt vettem észre, hogy nem enged be a facebook fiókomba se telefonon, se laptopon. Lényeg ami lényeg, nem tudok sehogy sem bejelentkezni, mert valaki megváltoztatta a jelszavamat és az e-mailemet(tudom az e-mailcímet, amit most csatoltak a fiókhoz, hátha segít) is, a telefonszámomat meg törölték a fiókról...Ilyenkor mi a teendő?2023. nov. 3. 22:22
1/5 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni.
Hónapok óta próbálja visszaszerezni a tesóm az ellopott fiókját, többször írt e-mailt is, semmi nem történt.
Próbálta töröltetni, mert a fiókról elkezdtek az ismerőseinek linkeket küldözgetni. Töröltetni sem sikerült
2/5 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy vársz. És remenykedsz.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, elég sajnos hogy a facebook ezt több mint 15 év alatt nem tudta megoldani
2023. nov. 4. 12:16
5/5 anonim válasza:
Az a baj, h a "rossz fiúk" ki-be járhatnak, míg a tulajdonos tehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!