Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen önismereti könyvet...

Milyen önismereti könyvet olvassak?

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani jó önismereti könyveket? Célom megismerni azt, hogy miért és hogyan lettem én én, különböző emberi kapcsolatokon alapulva. Remélem érthetően fogalmazok. Sajnos nem szoktam olvasni, viszont az önismeretbe szeretném beleásni magam.

2023. okt. 31. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Prof Dr Pálhegyi Ferenc jó és igaz ember, nagy tudású pszihológus volt, amíg közöttünk élt. Családommal sok előadását meghallgattuk, nagyon tetszett. Jópár könyvét is olvastam, itt vannak a könyvespolcomon. Van "Egészséges önértékelés" című könyve is, az interneten megtalálod. Két jó könyvesboltot is ajánlok, ahol megtalálod a könyveit: CLC és Good News.
2023. okt. 31. 22:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Az "Egészséges önértékelés"-t nem találtam online, lehet hogy te ügyesebb vagy. De van sok más gyakorlati pszihológia témájú könyve professzor úrnak. Ajánlom őket neked is.
2023. dec. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!