Holnap keljek fel 6-kor csak azért hogy elmenjek a munkaügyi központba aláíratni a kiskönyvemet, mivel 8:10-re szól az időpontom?
"gondoltam jobb ha regisztrálva vagyok"
Vagyis ha nem mondta senki, hogy márpedig neked muszáj most azonnal regisztrálnod, akkor halaszthatod más napra, új időpontra.
Persze ez függ attól is, hogy miért szeretnél regisztrálni (pl. álláskeresési segély, vagy mert új munkád lett).
Hol írtam, hogy korán kelek?
Ha én megbeszélek egy időpontot, akkor az olyan, mint egy ígéret. Azt meg talán tudod, mit mondanak az ígéretről.
De nem, Te inkább kifogást keresel. Azt írod, hogy azért vacillálsz, mert 6-kor(!) kellene felkelni. Komolyan? Rengeteg ember kel 6-kor, sokan még korábban. De aki nem, annak is simán belefér, hogy egyszer megtegye. Te viszont úgy írsz erről, mintha hajnali 4-kor kellene kelned.
Meg most majd elutasítod azokat az ajánlatokat, ahol 6-kor kellene kelni?
Ha még arról írnák, hogy lenondod az időpontot, meg is érteném, de ez a viselkedés messze nem érett.
Ha valami tipikus szokás, akkor ez a magyarozás. Tipikus, és felettébb undorító.
Elektronikus kapcsolattartást vállald, illetve kérd
Utána neten jelentkezhetsz, nem kell beugrálni csak egy pecsétért kiskönyvvel, neten pár kattintás, eugyintezes.munka.hu oldalon lehet kezelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!