Ki mit mer bevállalni meztelenül? Kinek mi fér bele és mi az ami már nem?
11es
Ha nem vagy túl messze és csak takarítanom kellene (tehát nem akarsz fogdosni, stb) akkor simán vállalom most is.
Bár már nem olyan sportos a testem, mint 10 éve, de szerintem tetszene amit látsz 😃
33 év, 195 cm, 105 kg, átlagos testalkat
Ha komolyan érdekel, írj privátban
pl mi az a bármi?
gondolom, azért a Rákóczi útra nem mennél sétálni :)
de tény, jó poén tud lenni pár ilyesmi játék.
15 - azt simán.
a nyári bulik, nyaralások meg nálunk valahogy mindig itt kötnek ki. volt amikor egész merész dolgokban fogadtunk. igaz h éjszaka sötét volt, jó kis kánikula még éjjel is, de lényeg h kitettük a srácot messzebb tőlünk és hajrá, jöhetett vissza, ahogy tudott egy szál smemiben :) nyilván nem a városban de azért jó volt.
de ez akkor tök poén volt, na meg volt amikor fogadásból csináltunk ilyesmit, ki meri ezt-azt, és azért ott is voltak merész dolgok.
ehhez képest kis éjszakai meztelen fürdés és társai már meg se kottyannak.
de sztem tizen-huszonévesen legtöbben átesnek hasonló állatkodásokon.
edzőtáboros estéken meg billiárdot játszottunk vetkőzés téttel. 6-6-os csapatban és a vesztes csapat vetkőzött, hát naná a csajok meg ott visítottak, mert nyilván azért szurkoltak, hogy a nekik tetsző srácot láthassák végre ruha nélkül. nyári táborban reggelente az újaknak letolt nadrággal kellett tisztelegni a nagyoknak, stb stb.
szóval van ilyen bőven, de elvégre fiatalság .... sok baromságot megcsinál az ember :)
nem nekik nem, ők csak szurkoltak és élvezték a látványt :)
csak fiúcsapatok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!