Bevállalnád, hogy 1 évre bezárjanak egyedül egy lakásba teljes ellátással?
Figyelt kérdés
Az ellátáshoz szükséges dolgokat megkapnád / megrendelhetnéd. Rezsidre, hiteledre, egyéb kiadásaidra nem lenne gondod.
Rokonaid, barátaid néha meglátogathatnának.
Bevállalnád?
Mihez kezdenél a szabadidőddel?
2023. ápr. 2. 16:00
2/15 anonim válasza:
Nekem is, ez maga lenne a mennyország.
3/15 anonim válasza:
Ha adnának az év végén 12 milliót a kezembe akkor elgondolkodnék rajta. De csak a rezsiért és az ellátásért nem korlátoznám a szabadságom.
4/15 anonim válasza:
Home-ban dolgozom, tehát megoldanám. A testmozgás, a repülők, meg a hegyek hiányoznának, azért 1 milliárdot számláznék. Ha valaki fizetni, akkor nem bánom.
5/15 anonim válasza:
A Covid idején már szereztem ebbéli tapasztalatokat... Havi 1 milláért bevállalnám. :)
6/15 anonim válasza:
Ez az én világom!
Csak egyetlen egy évről van szó? :D
8/15 anonim válasza:
Mivel nagyon jó lenne kiszakadni a világból ami tele van robotolással, hajtással, stresszel meg minden féle teherrel így nagyon jó lenne “kiszállni” egy kicsit. Plusz hasznosan is el lehetne tölteni azt az időt. Pl tanulnék valamit. Én simán vállalnám.
10/15 anonim válasza:
Az ablakot azért néha kinyithatom? No meg kellene egy macska is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!