Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyedül külföldre menni...

Egyedül külföldre menni dolgozni? Lenne/van aki bevállalná?

Figyelt kérdés

Egyedül tervezek külföldre menni dolgozni. Viszont vannak fenntartásaim. Szerencsére a jég hátán is megélő típus vagyok, bízok magamban, de most van egy kis félelmem ezzel kapcsolatban.

Biztos vagyok benne, van olyan, aki egyedül vágott neki. Ilyen emberkék tapasztalataira lennék kíváncsi. 30/L :)

2022. júl. 15. 09:33
1 2
 1/18 anonim válasza:
75%
Segíteni nem tudok, de a válaszokta kiváncsi vagyok, én is egyedül tervezek belevágni :)
2022. júl. 15. 09:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legelső (vagy nulladik) kérdés, hogy mennyi megtakarított pénzed van, ami az induláshoz kell majd?

Fenntartani magadat, amíg nem találsz állást, és nem kapod meg az első fizetést.... Lakásbérlet + 2-3 havi kaució, étel-ital, közlekedés, stb. stb.

2022. júl. 15. 09:43
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Mennék én is..csk nem egyedül :/ 26F
2022. júl. 15. 11:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Van annyi, amivel kihúzom egy darabig. De eleve olyan helyre jelentkeztem, ahol a szállás és étkezés biztosított.
2022. júl. 15. 11:56
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

A legnagyobb veszély a magyar munkaközvetítő lesz. Ők ott fognak lehúzni és átvágni, ahol érnek.

Nyelvtudás nélkül nagyon nehéz, nagyon rizikós.

Én úgy kezdtem, hogy volt ismerős, aki "vigyázott rám", aki segített mindenben.

Van elképzelés, melyik országba mennél?

Hogy állsz a nyelvvel?

Van szakmád?

2022. júl. 15. 14:10
 6/18 A kérdező kommentje:

Közvetítőn keresztül megyek ki, de amint lehet kibújok az árnyékából. Kell segítség elindulni sajnos.

Ausztriába mennék, angol nyelvtudásom van, ami sajnos már kopottas, de nagyjából elboldogulok vele.

Közgazdász vagyok, itthon munkát nem kapok.

2022. júl. 15. 15:02
 7/18 anonim ***** válasza:
33%

Közgazdasági diplomával nem kapsz itthon munkát...???

Ezt szinte kizártnak tartom!

És kint mit fogsz dolgozni?

2022. júl. 15. 15:05
 8/18 A kérdező kommentje:

Pedig hidd el...

Egy éve próbálkozok a szakmámban melót találni és semmi. Jelenleg dolgozom de a legalján vagyok csicska más területen. Ez így annyira nem tete. Főleg, hogy a fizetés is ehhez igazodik.

2022. júl. 15. 15:11
 9/18 A kérdező kommentje:
ui: Magyarországon vagyunk, hahó! :D
2022. júl. 15. 15:12
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

Ne mondd már, hogy egy ilyen diplomával itthon nincs állás...

Pályakezdők kapnak 400-tól fölfelé...

2022. júl. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!