Egyedül külföldre menni dolgozni? Lenne/van aki bevállalná?
Egyedül tervezek külföldre menni dolgozni. Viszont vannak fenntartásaim. Szerencsére a jég hátán is megélő típus vagyok, bízok magamban, de most van egy kis félelmem ezzel kapcsolatban.
Biztos vagyok benne, van olyan, aki egyedül vágott neki. Ilyen emberkék tapasztalataira lennék kíváncsi. 30/L :)
Pénzügy számvitel.
Munkatapasztalat bőven van, csak a legtöbb diákmunka, amivel nem sokra megyek. Gyakorlati helyem nagyon meg volt velem elégedve, azt ígérték nyomon követik a tanulmányaimat, aztán mikor hívtam őket a szakdolgozattal kapcsolatban már azt sem tudták ki vagyok. XD
De akkor 30 évesen még egyetlen "normális" munkahelyed sem volt???
Ez azért elég furcsa....
Se egy linkedIn oldalad, se a profession.hu-n nincs fenn az önéletrajzod? Ahol megtalálhatnának a munkaadók?
De volt, pár évig próbáltam megélni a közalkalmazotti 77 ezer Ft-ból, aztán rájöttem nem fog menni, szóval irány vissza az egyetem.
Proffession? Pont nem ér semmit. Egy éve folyamatosan nyomulok, a melóba a normálisabbja küldi pluszban a hirdetéseket, amikre jelentkezek is, de 160 ezerért? Miii?
valami marhára nem stimmelhet veled.... Milyen 160-ról beélsz, bakker,
A GBM több ennél egy százassal... középfokú végzettségre!!!
Az egyik bank 160 ezer Ft nettót ajánlott. Szerintem velük nem stimmel valami.
Meg veled. ☺ Mivel a kérdés teljesen másról szólt. Pusszantás! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!