Nakedguy kérdése:
Ki mit mer bevállalni meztelenül? Kinek mi fér bele és mi az ami már nem?
Figyelt kérdés
Én bármit bevállalok. Bármi belefér.2023. okt. 11. 09:53
1/20 anonim válasza:
Meztelenül sétálni a belvárosban, buszozni.
2/20 anonim válasza:
Napozni (nem ilyenkor, hanem nyaron)
3/20 anonim válasza:
Nyáron napozni,szabad vízben fürdeni,parton járkálni,ilyesmi L.
4/20 anonim válasza:
Pár alkalommal voltam már meztelen úgy, hogy egy előtte full idegenhez elmentem, levetkőztem, együtt töltöttük a napot - beszélgettünk, grilleztünk, medencéztünk pl
De volt, ahol porszívóztam, stb
Ő ruhában volt, én meztelenül, semmi szexualitás - az exhibicionista énem nagyon élvezi az ilyen helyzeteket. 32F
5/20 anonim válasza:
Olyan helyen ahol senki sem láthat bármit.
6/20 anonim válasza:
Azt hiszem, mindent bevállalnék!
7/20 anonim válasza:
A barátokkal és a haverokkal sokszor szoktunk fogadni hasonló szituációkra, hogy ki, hol, és milyen helyzetben mer nyilvánosan levetkőzni meztelenre, és mit mer megcsinálni. Nem vagyunk szívbajosak, de tőlünk már biztosan kaptak néhányan szívgörcsöt :D
8/20 mooti válasza:
Amikor csak tehetem meztelen vagyok. Napozni csakis így, úszni is textil mentesen szeretek. Sokszor dolgoztam is így. Fűnyírás, kerti munka, faház építés stb.
9/20 anonim válasza:
Fiatal fiúk, meztelenül takarítani? már nem divat?
Pár évvel ez előtt 18-20 éves fiúk tök sokan vállaltak ilyet
Anno én is, csak az azért kicsit több, mint pár éve volt 😃
33F
10/20 anonim válasza:
Én a feleségemmel meztelenül szoktam szexelni.
Sòt, zuhanyozni is meztelenül szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!