Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan jussak ki a házból, ha...

Hogyan jussak ki a házból, ha párom kívülről bezárta az ajtót, de bennehagyta a kulcsot?

Figyelt kérdés
Az én kulcsom belülről meg se moccan a zárban, szólni meg senkinek sem tudok, se ablakon kimászni..
2023. aug. 8. 08:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem, én csak itt lakom, ezt nem tudom, hogy lehet bizonyítani.
2023. aug. 8. 12:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Kezd az az érzés kialakulni bennem, hogy trollkodás ez az egész. Ennyire önállótlan nem lehet valaki.
2023. aug. 8. 13:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom. Olvasd el figyelmesebben a körülményeket.
2023. aug. 8. 13:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Mellegseg az való igaz, hogy nehezen találom fel magam bizonyos helyzetekben.
2023. aug. 8. 13:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Miért 12-es, te mit tennél?
2023. aug. 8. 13:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Írtam már én is dolgokat, meg a többiek is.

Elsőként a párod hogy a fenébe hagyhat életveszélyes helyzetben, és nem is első alkalommal? Ez bűncselekmény.

A rendőrök meg nem fognak leteperni, mert nem lobogtatod az orruk előtt a lakcímkártyád. Az adatokat felveszik, esetleg megkeresik a tulajdonost, ha szükséges. És elég rutinosak már ahhoz, hogy egy ott lakót meg tudjanak különböztetni egy betörőtől.

A zárról meg szólni kell a tulajnak, mert milyen az, hogy kívülről nyitható, belülről nem!

2023. aug. 8. 13:12
 17/22 TappancsMancs ***** válasza:

Megmondod a rendőröknek, hogy a "párom bérli a laksát és itt voltam nála és bezárt a lakásba". Kb ennyi, nem kell ragozni egy hétköznapi esetet. Mellékesen egy ingatlanban tartózkodáshoz azért nem kell egyből tulajdonosnak lenni. :) Vendég is lehet az ember... :)

Nyugodtan szólj a rendőrségnek és odamennek és kinyitják kívülről. Vagy egy ismerős, ha ráér...

2023. aug. 8. 13:20
 18/22 A kérdező kommentje:
Nincsenek ismerőseim, de köszönök minden választ, már nem sokat kell kibírnom, párom hamarosan hazaér.
2023. aug. 8. 13:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sietett ma hajnalban is, meg elég figyelmetlen.
2023. aug. 8. 13:25
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
Ekkora kamut.
2023. aug. 8. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!