Scott-padról hogyan szoktátok levarázsolni a rudat?
Figyelt kérdés
Én mindig összevissza döglődök a bukásig vitt sorozatok végén :D
Nem akarok lebaszni a földre, szóval hogy?
Elboldogulok amúgy, csak kicsit idegesít :)
#Scott pad #bennehagytákakáromkodást-háhá
2013. nov. 24. 21:09
1/18 A kérdező kommentje:
*akarom
2013. nov. 24. 21:10
3/18 A kérdező kommentje:
mi mivan?
2013. nov. 24. 21:41
4/18 anonim válasza:
A sorozat végén felállok a padról, így könnyebb átemelni a súlyt. Ha pedig van tartó része, akkor nem emelem át, hanem oda teszem le, szintén félig álló helyzetben.
5/18 anonim válasza:
Én nem értem, hát nem úgy van, hogy tárcsákat raktok rá, a végén meg le a tárcsákat, és marad a kisrúd? :-)
6/18 anonim válasza:
Nem. Az a vetkőző sorozat, amit írsz Andi.
Most pedig nem erről van szó, hanem pl 40 kilóval megy bukásig a sorozat és az a kérdés, hogy a végén hogy teszi le finoman az ember fáradt karral.
7/18 anonim válasza:
Ja, már vágom! :-) Az télleg durva lehet! :-)
8/18 anonim válasza:
Akkor megmondom neked, edzõtárs kell, ö majd segít elvenni a rudat súllyal együtt! ;) Hidd el sokszor jó ha van!
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 25. 16:21
10/18 clint válasza:
De ezt komolyan el kell mondani? amikor végeztél felállsz és lerakod a tartóra..
nem tudom elképzelni amikor "elboldogulsz" mit csinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!