Hogyan jussak ki a házból, ha párom kívülről bezárta az ajtót, de bennehagyta a kulcsot?
Figyelt kérdés
Az én kulcsom belülről meg se moccan a zárban, szólni meg senkinek sem tudok, se ablakon kimászni..2023. aug. 8. 08:23
1/22 A kérdező kommentje:
Pontosabban szuterén, ide le nem sok esély van hogy lejön valaki, az ablakok meg nagyon magasan vannak, székről sem érem fel, létra nincs..
2023. aug. 8. 08:25
2/22 anonim 

válasza:

Úgy néz ki interneted van. Miért nem hívod fel és írsz rá, hogy menjen vissza kinyitni az ajtót?
Neki nem tűnt még fel a kulcs hiánya?
Ha semmi más nem marad, akkor vagy kivárod türelmesen míg hazaér (vagy bárki rád talál), vagy hívsz bárkit aki házhoz megy és az ajtóban segíteni tud. Ez lehet akár egy kajafutár is, akinek írni lehet hogy segítsen. És akkor még lakatost sem kell hívni kiszállási díjjal, és még kajád is lesz.
3/22 A kérdező kommentje:
Sajnos egy fillérem sincs, páromnak meg olyan munkája van, hogy nem tud csak úgy hazaugrani. Akkor marad a várakozás.. csak kezdek pánikolni a bezártságtól..
2023. aug. 8. 08:53
4/22 A kérdező kommentje:
Ja és tudja, hogy itt maradt a kulcs, ő vette észre, hogy nincs nála.
2023. aug. 8. 08:54
5/22 anonim 

válasza:

A házban senki nincs, akinek tudod a számát?
6/22 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos.
2023. aug. 8. 10:21
7/22 anonim 

válasza:

Akkor nem tudsz mit csinálni, kivárod. Legközelebb azért gondoljatok abba bele, ha mondjuk tűz üt ki és nem tudsz senkitől segítséget kérni miközben beragadsz, te onnan nem jössz ki élve.
Rendőrt is hívhatnál, csak ne a segélyhívón, hanem valami helyi őrs számán, hogy menjen ki egy járőr segíteni. Ez ingyen van.
8/22 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy tűz is üthet ki akár, ráadásul ez nem az első eset volt... gyűlölöm ezt az ajtót... persze kívülről befelé ki lehet nyitni, akkor is, ha belülről csukva és benne van a kulcs... csak épp ennek eddig soha semmi hasznát nem vettük, pont a fordítottjára lenne szükségünk... még az is a szerencse, h jelenleg nincs munkám, mert dolgozni se tudtam volna menni. (Ráadásul számomra a tűzhalál a lehető legrosszabb halál, amit el tudok képzelni ...)
2023. aug. 8. 11:12
9/22 TappancsMancs 

válasza:

Ha még nem oldódott meg, akkor a rendőrség segítségét kérd. Ha jogosan tartózkodsz a lakásban, akkor ennek semmi akadálya nincs. Segíteni fognak, nyugodtan hívd őket.
10/22 A kérdező kommentje:
A párom bérli a lakást, nem tudom, ezt hogyan lehet igazolni.
2023. aug. 8. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!