Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit javasolnátok magány ellen?

Mit javasolnátok magány ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Körülbelül 2 hete szakított velem a barátnőm és nagyon rosszul voltam utána, napokig nem ettem és nem volt kedvem/hangulatom semmihez. Mostmár ez javult valamennyit de még mindig nagyon hiányzik mert körülötte forgott az életem és a minden napjaim részévé vált. Folyamatosan rá gondolok es nézegetem az interneten pedig tudom,hogy nem kéne mert ettől csak rosszabb lesz de nem tudom megállni,hogy ne nézzem meg kikövetni meg nem akarom. Nagyon magányosnak érzem magam a vezetésen kívül szinte nem köt le semmi azt meg nem lehet sajnos 0-24ben csinálni. Próbáltam már sorozatozni,olvasni,játszani videójátékokkal de egyszerűen nem kötnek le mert csak rajta jár az agyam. Tudtok erre javasolni valamit? Sajnos nincsenek olyan barátaim akikkel el tudnék menni ide oda. Ismerkedni meg nem nagyon tudok. Köszönöm ha végig olvastad

2023. jún. 11. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:

húúúú...mintha magamat látnám. Ismerős a szitu betűről betüre. Nincs mit tenni, egyedül az idő múlása, ami talán..

Feledni nem lehet, nincs túlélő recept.

Sajnos. Ha sokat gondolsz rá, pláne reménytelenül, előbb-utóbb megkopik az emlék. Persze némi önvizsgálat nem árt, mert nem véletlenül pattant meg. Ha tudod miért(vagy azt hiszed) akkor némileg könnyebb.

Nem tudom mit kívánjak? Nincs okos mondás.

2023. jún. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!