Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek magány ellen?

Mit tegyek magány ellen?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. már kb. 4-es korom óta csak iskolai barátnőim vannak.. suliba tök jól elvagyunk, jön a szünet és kb. nem is ismerjük egymást.. egészen 9.es koromig nem zavart, aztán össze jöttem egy sráccal, akinek aztán hatalmas baráti köre volt, de az a baráti kör nem vett be engem, nem voltak felém nyitottak én meg így nem erőlködtem.. utána kezdődtek a problémák amikor a fiú mindig azzal basztatott, hogy miért nem barátnőzök, csak otthon ülök stb. Ezzel a fiúval már az elején kezdődtek a probémák, mindig veszekedtük, vissza könyörögte magát, sőt a mai napig vissza könyörögné, de ezúttal nem hagyom magam. sokszor elkövettem azt a hibát, hogy vissza mentem hozzá, mert annyira magányos voltam..most pedig itt vagyok egyedül 2 barátot elveszítettem , mert csak egy pótlék voltam az életükben, nem tudom mit kezdjek magammal, nincsenek céljaim, nem tudom mihez kezdjek az életemmel, van 1 barátnőm akivel szinte csak messengeren tartom a kapcsolatot, úgy érzem hogy ő is teljesen lehúz a hülyeségeivel..testvéremmel nagyon rossz a kapcsolatom nem számíthatok rá semmiben.. az iskolai barátnőm elvan a baratjaval.. és nem tudom hogy hol kéne megváltoznom, mit kellene tennem, hogy az emberek szeressenek, és megmaradjanak mellettem..
2017. okt. 29. 11:28
 1/2 anonim válasza:
Azért együtt lenni valakivel hogy ne legyél magányos nem egészséges. Keres valami hobbit amit szeretsz csinálni és olyan emberekkel ismerkedni akiknek ugyan az a hobbijuk. Célt meg keres magadnak, mert akkor meg van merre indulj az úton! Még fiatal vagy, sok jó dolog vár még rád!
2017. okt. 30. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vagy vallásos? Csak mert én azt gondolom, az élet valódi értelmét, célját az Istennel való mély, személyes kapcsolat tudja megadni, az Ő szeretete az egyetlen, ami be tudja tölteni a lelkünk mélyén levő űrt. Soha ne emberektől várd, hogy betöltsék ezt az űrt, mert nem erre lettek alkotva, és te is csak csalódni fogsz, őket is olyasmivel terheled meg, amit képtelenek teljesíteni. Viszont azok, akik Istennel élnek (valóban, és nem csak névlegesen), egymással is szeretetben és békességben élnek.
2017. nov. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!