Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, hogy a...

Csak nekem tűnik úgy, hogy a Le Sserafim-et túlhajszolják ebben az évben?

Figyelt kérdés

Mert most pár perce rájuk kerestem és a legtöbb zenéjük idei.

Nem szeretnék vitát🙏🙏🙏!

2023. máj. 12. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos ilyen a KPOP industry... 🥺🥺🥺
2023. máj. 12. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt képzeld el, hogy tudom, de most túlságosan is túl lettek hajszolva. Keress rájuk. Most nincs kedvem írkálni😢!
2023. máj. 12. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 EBBEN az évben LEGALÁBB 15 dalt adtak ki🙂!
2023. máj. 14. 18:16
 4/8 anonim válasza:
92%

Szerintem annyira nem túltolt. Ha egy album megjelenik, simán lehet benne 15 szám is. MV nélkül nem olyan sok munka.

Ha megnézed a magyar vagy nyugati előadókat például, nekik is megjelenik ennyi számuk egy évben.

Az MV-kkel, koreográfiával, tánctanulással nagyon sok munka van és sok időt vesz igénybe.

2023. máj. 17. 01:01
 5/8 anonim válasza:
100%
Attól hogy idén sok számuk jelent meg, attól még lehet hogy régebbóta dolgoztak rajta és nem feltétlen csak idén
2023. máj. 22. 15:46
 6/8 Nargroth válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Melyik 15 számukat láttad ideinek?

Második kedvenc csapatom, de amennyire én tudom összesen 6 új koreai és 1 új japán számuk jelent meg idén. Ez pedig szerintem egyáltalán nem egy kimagasló adat, gyakorlatilag egy mini album😅

De persze lehet hogy elsiklottam valami felett, szóval kérlek javíts ki ha tévedek, én lennék a legboldogabb ha hirtelen találnék 8 új számot tőluk🙏

2023. máj. 31. 10:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Rájuk kerestem, és megszámoltam
2023. máj. 31. 21:24
 8/8 Nargroth válasza:
100%

[link]

6 új koreai szám, 1 új japán szám, 1 új intró (ezt nem számoltam zenének)💁‍♂️

Te hol kerestél rá?

2023. jún. 1. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!