Leszakadhat a kád? A nagyszüleim kb. 100kg-sak, velük lakik a fiúk is, ő több lehet, mint 100kg, így összesen kb. 300kg A kádon van két kisebb lyuk, az ötödik emeleten laknak, a kád szélénél, a falnál, feljött az a fehér és a társasház 120éves.
Érdemes lenne a válaszolókat megtisztelni kevésbé agresszív stílussal, és értelmesebb mondatokkal.
Lent van a talajon a kád alja. Akkor hova tud leszakadni? A talaj az a föld, amin állunk. Vagy csak a padozat tartjta meg valamennyire a bútorokat, embereket? Ha igen, akkor az egész épület életveszélyes, és teljesen mindegy, hogy a nagyszüleid a kádban vannak, az ágyukban fekszenek vagy asztal körül ülnek. A kád meg nem tud kilyukadni. De azt sem írtad le, hol és miképpen lyukas. A fehér izével sem nagyon lehet mit kezdeni? Az mi? Fúga? Az nem teherviselő.
Szóval, ha komoly választ vársz, akkor írj te is úgy!
Mit tiszteljek? Körülbelül három értelmes válasz érkezett.
Már az is baj, ha valaki félti a családját.
Amint írtam, nem értek hozzá! Lány vagyok, biztos vannak férfiak is, akik így vannak.
Ki tudja mekkora a kád alatt a talaj, mennyire erős és mennyire nedves.
Amint írtam ez egy 110 éves épület. Csoda, hogy még nem dőlt össze.
Mi egyebet írjuk? Mond meg, és ígérem, azt fogom válaszként írni, amit szeretnél.
Hol lukas a kád? Ezt azért egy lány is meg tudja válaszolni. Milyen méretű? Szabálytalan alakú? Tehát nem kerek, hanem repedés, amorf, nagy kiterjedésű? Víz szökik át rajta? Ha igen, akkor az alá tudja mosni a kádat, ha az anyag érzékeny rá.
Emeleten van a lakás (akkor födém/padozat), vagy földszinten, akkor talaj/padozat). A padozat alatt sem lehetne csak úgy közvetlenül talaj.
Két luk van, az egyik a lefolyó résznél, a másik a közepén. Körülbelül 2-5cm. Nem tudom milyen alakúak, mert le vannak ragasztva. A víz szerintem nem megy át rajta, különben ázna a szomszéd. Emeleten van. Ki tudja milyen állapotban van az az épület.
Ráveszem a nagyszüleimet, hogy költözzenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!