Leszakadhat a kád? A nagyszüleim kb. 100kg-sak, velük lakik a fiúk is, ő több lehet, mint 100kg, így összesen kb. 300kg A kádon van két kisebb lyuk, az ötödik emeleten laknak, a kád szélénél, a falnál, feljött az a fehér és a társasház 120éves.
Vagyis mindhárman egyszerre beleülnek a kádba?
"kádon van két kisebb lyuk"
Vagyis folyik a kád? Ez nem jó hír az alant lakónak.
Ha leszakad hát leszakad.
Legfeljebb habos ádámkosztümben megy vissza az alatta lakótól a saját emeleti lakásába. 😀
Nem egyszerre, de napi szinten három ilyen nagy súly, az sok.
A nagyszüleim mindenre sajnálják a pénzt, még a gyógyszerekre is, így ott maradtak a lyukak. Valami folyékony ragasztót nyomtak oda és így már nem ázik.
Van esély arra, hogy beszakad?
Mit lehet ellene tenni?
A szüleim vegyenek nekik új kádat?
Hallottál már Arkhimédész törvényéről?
Teljesen mindegy hogy egy cingár vagy egy túlsúlyos ember fekszik-e bele a kádba.
"társasház 120éves"
Az emelet is el fogja bírni akkor is ha a fotelben ülnek és akkor is ha füdőkádban ülnek. A kádakat meg azért elég erősre tervezik és még nem hallottam könnyű és nagydarab embereknek való kádakról. Se nagy súlyú emberek alatt beszakadó kádakról, egyszerűen tudnánk róla. Szerintem legalábbis.
Nem fürdenek a kádban, csak tusolnak. Beszéltem már velük a kád cseréről akkor mondták.
A szekrényekben szerintem nincs 300kg és ott a talaj.
A kád alatt mi van, vajon mekkora és mennyire szilárd?
Plusz oldalt a falnál az a fehér sem tartja rendesen és ott vannak a lyukak is.
Nagyon féltem őket, nehogy kádastól lezuhanjanak.
Szerintem sajnos minden idős ennyire félti a pénzét.
A kád szélén körbe az a szilikon tömítés és nem tart semmit a kádon, nem az a szerepe, hanem csak a kád mögé folyó víztől szigetel.
Ha meg sem töltik a kádat vízzel, mert tusolnak, akkor annyival már könnyebb is.
Meg amúgy mióta használják így ők a saját súlyukkal? Egy éve vagy akár 5-10 éve?
20éve költöztek oda, ki tudja mióta van meg az a kád.
Az előző tulaj nem volt nyugdíjas, de ő is nagyon sajnálta a pénzt mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!