Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Leszakadhat a kád? A nagyszüle...

Leszakadhat a kád? A nagyszüleim kb. 100kg-sak, velük lakik a fiúk is, ő több lehet, mint 100kg, így összesen kb. 300kg A kádon van két kisebb lyuk, az ötödik emeleten laknak, a kád szélénél, a falnál, feljött az a fehér és a társasház 120éves.

Figyelt kérdés
Ne a tetsúlyukról írjatok, mert komoly betegségeik vannak és örülnek, hogy élnek.

2023. ápr. 27. 14:11
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Nem 5 emberről van szó.

A többire már válaszoltam.

Nem tudom mi olyan vicces a kérdésben, de van pár furcsa ember.

Főleg ezen az oldalon. :D

2023. máj. 1. 20:55
 22/35 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nem kádat kellene venni első sorban, hanem lefogyni.

Innentől kezdve nem a ti dolgotok, meg alapon se a tiétek lenne azhogy hanyagok, tojnak bele dolgokba.

Spúroskodik mindenki, ti meg adjatok nekik? Nah...

Normális esetben, ha vigyáznak az emberek a dolgaikra, nem kell venni újra.

Nálunk pl a wc 15 éves, x évente felbukkanó vendégek pedig azt hiszik, hogy új.

Nem, csak karban van tartva, takarítva.

Valakiknél meg pár év után belenéz az ember és vastag retek áll a lyukjában is keményen...

Az emberek többsége hanyag. Nemcsak tárgyakkal kapcsolatban, hanem másokkal és önmagukkal is.

2023. máj. 20. 11:05
 23/35 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van két lyuk a kádon. Egyik a lefolyó, másik pedig a vízsint szabályzó. 🙃
2023. máj. 20. 11:07
 24/35 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező: remélem nem lesz belőled építész. Mert akkor te a 10 emeletes panelbe is csak a földszintre terveznél (közös) fürdőszobákat..

Vagy csak 1 szintes épületeket. 🫠

2023. máj. 20. 17:24
 25/35 A kérdező kommentje:

22 Persze! Majd a beteg nyugdíjasok drágán diétásan étkeznek és van erejük, energiájuk sportolni.

Amint írtam a kád ott volt amikor költöztek és már 20 éves.

Hiába vigyáz az ember a dolgaira, semmi sem tart örökké.

Mivel családtagok és kevés pénzük van, nem értem miért ne vehetnénk nekik újat?

110 éves társasház, repedt falak, ha a villamos elmegy a ház előtt, mozog minden a lakásban.

Ruhástól beálltam a kádba, nem vagyok 100kg, de recsegett és úgy éreztem mintha megcsúszott volna a kád teteje, burkolata.

Szóval simán széttörik és lezuhan az.

2023. máj. 23. 10:41
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Miből van az a kád? Papírmasé? Száz évesnek sem lehetne semmi baja, legfeljebb a zománcosnál lehetne egy-két leütött rész, de az sem. Az akril kád sem olyan, hogy a leírt jelenségeket produkálja. Változatlanul mentális bajokat érzek.
2023. máj. 23. 10:45
 27/35 A kérdező kommentje:

Akkor 4 ember csak képzeli ezeket? :D

Miért kell hülyeségeket írni és feleslegesen kötekedni.

2023. máj. 23. 10:53
 28/35 anonim ***** válasza:
70%
27. szerintem ezzel mi is így vagyunk.
2023. máj. 23. 10:56
 29/35 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor a kádban számoltad a lukakat akkor megtaláltad azon lukat is ami nem a kád része volt... ☺️

Egyébként a lukak hogy kapcsolódnak a súlyhoz?

Megmérted hány liter víz fér a kádba? (amikor nincs benne senki és amikor van)

2023. máj. 23. 11:06
 30/35 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem kell feleslegesen kommentelni és ok nélkül kötekedni, ha mégsem bírtok magatokkal, akkor a párotokat zavarjátok ezzel a stílussal.
2023. máj. 23. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!