Leszakadhat a kád? A nagyszüleim kb. 100kg-sak, velük lakik a fiúk is, ő több lehet, mint 100kg, így összesen kb. 300kg A kádon van két kisebb lyuk, az ötödik emeleten laknak, a kád szélénél, a falnál, feljött az a fehér és a társasház 120éves.
Nem fognak lezuhanni a földszintig. Max a kicsi lyukak mellé majd lesz egy nagyobb lyuk is. Valószínűleg rozsdásodik a kád.
A kádak alá vannak támasztva.
A szüleid is így aggódnak, hogy beszakad a kád?
120éves ház, a körfolyosó egy, egy tartója többször kijött a falból, több mint 20éves kád és a testsúly miatt szerintem jogos a félelmem
Anyáék nem aggódnak, de az én szüleim nem aggódósak, inkább bátrak, belevalók.
Én nagyon aggódós vagyok.
Egészség ügyben is.
Szerintem ez hasznos.
Nem mindig hasznos az aggódás.
Nem fog leszakadni a kád az alatta lévő lakásba. Nyugi!
Nézz be a kád alá. Alá van támasztva.
Szerintem teljesen a talajon van, nem lehet alánézni, de nem tudom biztosan, mert csempe van rajta.
Jobb óvatosnak lenni és elkerülni a bajt, mint elszenvedni.
Ha a födém nem bírja, akkor az új káddal együtt sem. Fém kád nem tud kilyukadni. A fazekak sem rozsdásodnak el a levestől. Az acril kádak meg talán még erősebbek is.
Nem fog semmi baj történni.
Szerintem az a ház hamarosan összeomlik, nem csak a kád.
Ahányszor elmegy a villamos ott, annyiszor remeg az egész épület.
Azonnal kössél rájuk nagyértékű életbiztosítást!
Biztos ami biztos.. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!