Szerintetek érdemes még fejelentést tennem ?
Másfél évvel ezelőtt a volt páromnak pénzt adtam kölcsön persze miután odaadtam megcsalt és szétment a kapcsolatunk 5 év után. A kolcson adott penzbol még mindig nem fizetett vissza nekem 200 000 ft-ot. Mindszuntelen kértem a pénzt viszafizetett 400 000 ret amiből még 200 ezret nem rörlesztett a mai napig kérem de csak hiteget, a rendőrséget ki akartam hagyni az ügyből de ez nem állapot már. és utólag borzasztóan bánom hogy nem jelentettem ezt az egészet időben még az elején . Egy éve nem fizet semmit sem a 200 000 ből. Szerintetek ha feljelenteném a rendőrség kivizsgálná ezt az ügyet enyi idő után ....
A normális válaszolóknak rögtön megy a kéz. Nem tudom mi tevő legyek es tanacsot sem tudok senkitol sem kerni
Van bizonyíték mai napig messenger üzenet. Illetve banki tranzakció bár az akkori utalásomat már nem tudom otp alkalmazásból visszakeresni . De talán a bank arról tudna egy nyomtatványt adni ha bemegyek és elmondom mi a probléma?
Fizetési meghagyáson én is gondolkoztam , csak sajnos egy évvel ezelőtt kikértemcközjegyzőtől a papírt hozzá de időközben láttam meghirdette facwbookon azt a családi házat amiben élt , majd budapestre költözött azzal a nővel akivel megcsalt csak nem tudtam hogy hová pontosan. És jelwnlwg még enyit sem tudok a kilétéről mint akkoriban.
A messenger üzenet nem bizonyíték, egy szabáloyasn megírt kölcsönszerzödés az lenne.
A banki átutalás meg semmit nem jelent, bárki külödhet bárkinek pénzt, az nem jelenti azt, hogy ez kölcsön lenne, illetve csak abban az esetben, ha az utalásnál feltüntetted, hogy kölcsön X-nek.
Sajnos nem tűntettem fel. Eletem legnagyobb hibajat kovettem el . De sajnos igazad van hogy egy kolcsonszerzodes mindent megoldana ha lenne gördülékenyen.
A messenger üzenetet csak azért hoztam fel mint bizonyíték, mert a ráutaló magatartása megvan. Elismerően fogalmaz amiben elismeri hogy igen . Tartozik. Ebben az esetben sem jo bizonyítéknak. ?
200ezer? Az semmi.
Nyeld le. Tanulópénz.
Ennyivel nem szórakoznak a rendőrök.
kérdező! Tedd azt, amit a 7-es javasol!
Hidd el, ezt sajnos elbuktad...ráadásul a mindennapjaidat keseríted egy hazudozó pasi üldözésével(tudom, nagyon szeretted)...ez elmúlt, ejtsd el.
Rá fog menni a következő kapcsolatod is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!