Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes még...

Szerintetek érdemes még fejelentést tennem ?

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőtt a volt páromnak pénzt adtam kölcsön persze miután odaadtam megcsalt és szétment a kapcsolatunk 5 év után. A kolcson adott penzbol még mindig nem fizetett vissza nekem 200 000 ft-ot. Mindszuntelen kértem a pénzt viszafizetett 400 000 ret amiből még 200 ezret nem rörlesztett a mai napig kérem de csak hiteget, a rendőrséget ki akartam hagyni az ügyből de ez nem állapot már. és utólag borzasztóan bánom hogy nem jelentettem ezt az egészet időben még az elején . Egy éve nem fizet semmit sem a 200 000 ből. Szerintetek ha feljelenteném a rendőrség kivizsgálná ezt az ügyet enyi idő után ....

A normális válaszolóknak rögtön megy a kéz. Nem tudom mi tevő legyek es tanacsot sem tudok senkitol sem kerni

2023. márc. 24. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami bizonyíték, hogy adtál neki pénzt akkor van értelme. Viszont érdemes lenne egyszerűen egy fizetési meghagyást csináltatni
2023. márc. 24. 13:47
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
A rendőrségnek ehhez semmi köze.
2023. márc. 24. 13:52
 3/16 A kérdező kommentje:

Van bizonyíték mai napig messenger üzenet. Illetve banki tranzakció bár az akkori utalásomat már nem tudom otp alkalmazásból visszakeresni . De talán a bank arról tudna egy nyomtatványt adni ha bemegyek és elmondom mi a probléma?

Fizetési meghagyáson én is gondolkoztam , csak sajnos egy évvel ezelőtt kikértemcközjegyzőtől a papírt hozzá de időközben láttam meghirdette facwbookon azt a családi házat amiben élt , majd budapestre költözött azzal a nővel akivel megcsalt csak nem tudtam hogy hová pontosan. És jelwnlwg még enyit sem tudok a kilétéről mint akkoriban.

2023. márc. 24. 14:09
 4/16 A kérdező kommentje:
És a fizetési meghagyási kérelmet hogy érvényes legyen ahhoz fel kell címeznem neki és a postától kézhez kell vegye . Mert csak akkor imdul el az eljárás annak érdekében higy visszafizesse nekem a pénzem.
2023. márc. 24. 14:16
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

A messenger üzenet nem bizonyíték, egy szabáloyasn megírt kölcsönszerzödés az lenne.

A banki átutalás meg semmit nem jelent, bárki külödhet bárkinek pénzt, az nem jelenti azt, hogy ez kölcsön lenne, illetve csak abban az esetben, ha az utalásnál feltüntetted, hogy kölcsön X-nek.

2023. márc. 24. 14:42
 6/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tűntettem fel. Eletem legnagyobb hibajat kovettem el . De sajnos igazad van hogy egy kolcsonszerzodes mindent megoldana ha lenne gördülékenyen.

A messenger üzenetet csak azért hoztam fel mint bizonyíték, mert a ráutaló magatartása megvan. Elismerően fogalmaz amiben elismeri hogy igen . Tartozik. Ebben az esetben sem jo bizonyítéknak. ?

2023. márc. 24. 15:23
 7/16 anonim ***** válasza:
22%

200ezer? Az semmi.

Nyeld le. Tanulópénz.

Ennyivel nem szórakoznak a rendőrök.

2023. márc. 24. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
12%

kérdező! Tedd azt, amit a 7-es javasol!

Hidd el, ezt sajnos elbuktad...ráadásul a mindennapjaidat keseríted egy hazudozó pasi üldözésével(tudom, nagyon szeretted)...ez elmúlt, ejtsd el.

Rá fog menni a következő kapcsolatod is...

2023. márc. 24. 16:17
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem sokan örülnének ha egy párkapcsolat végén csak 200k lenne a bukó.
2023. márc. 24. 16:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat
2023. márc. 24. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!