Mit tegyek ha 23-24 előtt nem tudok el aludni de másnap 3:30 kor kelek munka miatt? ( Reggeli műszak)
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 23:17
11/13 anonim válasza:
Ha programozhatóan kikapcsolható a televíziód, akkor érdemes beállítani kb. 90 percre a kikapcsolási idejét és utána próbálj meg keresni magyar "labdarúgó" bajnoki meccset vagy valamilyen könnyűzenei csatornát a tévén.
Ha a meccset kezded el - halkan - nézni, akkor garantált, hogy legkésőbb 20 perc alatt elalélsz, a zene meg önmagában altató. Fontos, hogy ne legyen hangos, bármelyik mellett is döntesz.
12/13 anonim válasza:
Sajnos én is ebben vagyok, most voltam több mint egy hét szabin és vissza kéne állni de nagyon kín keserves. Éjféli bagoly típus vagyok, én ilyenkor nem kínlódik már az időben elalvással, fennt maradok másnap estig, ki lehet bírni persze nem rendszeresen.
13/13 A kérdező kommentje:
Végülis a testem megoldota a dolgot. 1 hét után már 18 kor el alszok és 3 kor felkelek annyira kimerült lettem.
2023. jan. 4. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!