Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik itt válaszolnak karácsony...

Akik itt válaszolnak karácsonykor is,miért ? Random nézik mi az új kérdés vagy hogy ? Mindennap belépnek és nézik mi az új kérdés?

Figyelt kérdés

Abból kiindulva hogy én nagyon ritkán válaszolok, ritkán nézek új kérdéseket, szóval akik ezt használják nem jo az életük? Vagy csak nagyon unatkoznak ? Már 30 pluszosok? Nem tudom mennyire ismerik ezt a oldalt fiatalok...

Magamból indulok ki ha bajom van akkor lépek csak ide be .

Ja meg néha olyan flegma választ kapok hogy kár elolvasni is 🤣

Boldog karit 😘

#oldal #érdekes #Kik használják
2022. dec. 25. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rég voltam itt fent, én is ritkán lépek be. Karácsony sajnos semmi extra. 8-10 fok? Mindjárt megsülök. Ha csak erre a 3 napra lenne jó a hangulat miatt sokat számítana. El van f*sva az idő. Boldogat! :)
2022. dec. 25. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:
bocs -> "Ha csak erre a 3 napra lenne HÓ a hangulat miatt..."
2022. dec. 25. 12:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát igen ,sokat számítana ha lenne hó legalább
2022. dec. 25. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Itt ausztráliában füvet kell nyírni karácsonykor :D
2022. dec. 25. 14:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Jaj azt tudom :D van ismerős onnan , de a hangulata meg van a karácsonynak amúgy? Majd mi is hozzá szokunk és füvet nyirunk ilyenkor 🤣
2022. dec. 25. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:

2 hete még én is lekaszáltam a füvet a ház előtt, pedig Mo-on élek. :)

Nekem amúgy a Gyakori "A" szórakozás, amikor itthon vagyok, és nincs más dolgom. Filmet nem nagyon nézek, sportot néha (a foci pl. egyáltalán nem érdekel), ilyen Discovery-típusú adókat még jobban, a zenéről már nagyjából leszoktam (pedig ez volt régen az életem), szóval marad a Gyakori. Elég sok dologhoz értek valamilyen szinten (pl. Otthon témakörben mindenhez, de ezen kívül joghoz, közlekedéshez, néprajzhoz, nyelvészethez, stb.), és mivel szeretek okoskodni, ki is fejtem a véleményemet...

Tudok 10 ujjal írni, tehát még a pötyögés se korlátoz a részletességben.

2022. dec. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!