Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 18 évesen, hogy kezdhetnék...

18 évesen, hogy kezdhetnék neki az "életnek"?

Figyelt kérdés

Nem úgy jöttek össze a dolgok a sulival ahogy azt terveztem és most el kell kezdenem dolgozni amivel nincs is semmi baj viszont nagyon félek a jövőtől...

Barátom egy albérletben lakik és oda szertnék költözni hozzá viszont nem vagyok benne biztos, hogy én találok magamnak olyan munkát amit akár hosszú távon is tudnék csinálni és be is tudok szállni az anyagiakba úgy, hogy közben magamra is maradjon valamennyi pénz. Nyilván a szüleimre számíthatok bármilyen téren viszont nem várhatom el tőlük, hogy ugyan úgy támogassanak anyagilag mint mikor iskolába jártam. Tudom elég szégyen de az érettségi az ami most nálam ugrott és májusba kezdhetek neki még egyszer és ebből adódóan is kérdéses ez a munkavállalás, hogy érettségi nélkül egyáltalán felvesznek valahova? Kicsit kétségbe vagyok esve mivel így, hogy nem jöttek össze a dolgok borult minden tervem.

Igazából szívesen olvasnék ezzel kapcsolatban tanácsokat/tapasztalatokat aki esetleg volt hasonló helyzetben, vagy ki hogyan kezdett neki ennek az egésznek.

2022. dec. 5. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért nem maradsz a szüleidnél legalább addig, amíg az érettségid meglesz?
2022. dec. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!