Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kezdhetnék ennyi pénzzel?

Mit kezdhetnék ennyi pénzzel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 70 éves vagyok,elváltam nejem kisemmizett anno. Pár napja tudtam meg , hogy Kanadában élő rokonom (akit soha nem is ismertem) 47 millió dollárt hagyott rám. Napok óta ezen gondolkodom, életem alkonyán, bár még viszonylag egeszséges vagyok, mit kezdhetnék ezzel a sok pénzzel.

2022. márc. 29. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Átverés szagot érzek! Tipikus csalás.
2022. márc. 29. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
A feléért megmondom, hogy a többivel mit érdemes kezdeni.
2022. márc. 29. 12:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Remélem az lesz,berendezkedtem mar, megfelelő nyugdíjat is kapok,nem hiányzik egy ilyen probléma.
2022. márc. 29. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
scam
2022. márc. 29. 13:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez bene lenne a hírekben. Ennyi pénz még ott is sok, ez egyértelmű csalás lesz.

T.i: különben már tudnál róla, hogy ennyire gazdag, ÉS nincsen más rokona sem.

Semmiképpen nem árulj el nekik kényes adatot, főleg a bankszámlaszámod ne, de telefonszámot, hasonlót sem, és ha jön tőlük valami, ne kattints rá. Kérdezz mindig szakembert, hogy mit csinálj.

2022. márc. 29. 18:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez azért gondolom ott nem számít olyan nagy összegnek, a másik örökös ugyanennyit kap elvileg. A bank igazgatója "elvileg" írt, illetve a banknak dolgozó ilyen ügyeket intéző külön cég kértek informaciókat az elhunytról illetve az itthoni nagykövet keresett, voltak is kint kék dt rendszámos autóval, de már kevésbé stresszelem magam. Tőlem még extra személyes adatokat nem kértek, pénzem s bankszámlám meg ugysincs nem nagyon van mit kicsalni.
2022. márc. 31. 15:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Ők irták hogy majd nyitnak bankszamlákat, egyiket sem itthon , lehet ott lesz a beugratás, ha meg nem állampapírba rakom,úgy lesz idő kitalálni hogy mire is használhatnám fel, értelmesen.
2022. márc. 31. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
hidd el hogy atveres. azt fogjak majd mondani hogy penzbe fog kerulni a szamlanyitas, igy lopnak meg teged. kamu az egesz, ezer eve keringenek a kamu orokseg atveresek
2022. márc. 31. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Valamilyen ponton biztos, hogy pénzt fognak kérni.

Az örökséghez képest nem sokat :-) ... de neked sok lesz. Főleg akkor, ha nem kapod vissza.

Lehet, hogy ki kell menned az egészhez, mert ott még könnyebb átverni.

2022. márc. 31. 16:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Ki én már nem megyek, ha az utóbbi 70 évben nem mozdultam ki kishazánkból, akkor már biztos hogy nem most kezdem el, főleg , hogy nyelveket sem beszélek, utalni meg nem is tudok. Nahh majd kiderül, hogy próbálnak csőbe húzni.
2022. ápr. 1. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!