Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudom növelni az...

Hogyan tudom növelni az akaraterőm, a kitartásom, és hogyan tudom legyőzni a lustaságom?

Figyelt kérdés
Tiniédzser vagyok csak de már most látom, hogyha így folytatom, akkor csak elb@szom az életem. Tudom, hogy mik a problémák és min kéne változtatni, de hiába határozom el magam, nem vagyom elég kitartó és a lustaság legyőz. Nem ülök le tanulni, mert nincs kedvem, de tudom, hogy kéne. Az eszem is megvan hozzá, tudom. Egy oldalnyi szöveget 10 perc alatt megtanulok, de bem tudom (talán nem is akarom) rávenni magamat rá. Órákon sem nagyon figyelek. Inkább beszállok a hülyéskedésbe (vagy éppen én indítom), vagy telefonozok, csak ne kelljen figyeljek. Nagyon el voltam hízva télen, ezért elmentem birkózni. Szerettem, de sokszornem volt kedvem menni. Egy idő után kihagytam a péntekeket, majd a hétfőket és szépen lassan a maradék 3 nap sem mentem be. Pont amikor jelentős kezdett lenni a változás. Kondiba sem jártam sokat, és az otthoni edzésekef is 3 hét után abbahagytam. Akkor is a lustaság győzött. Pedig vágyom az izmos testre és a jó fizikumra, de a vágy magában nem minden. Lassan másfél éve dohányzom (nem azért, mert menő,merz KIB@SZOTTUL nem az, hanem gaz!!). Nem, nem töltöttem még be a 18-at. Le szeretnék szokni, többször is elhatároztam, de egy hónap után elhasaltam mindig, de volt, hogy még egy hétig sem bírtam. Ezzel is csak tönkreteszem a testem és csődve viszem magamat, de nem tudom letenni, mert nincs meg hozzá a kellő akaraterőm. Valaki kérem csesszen le és motiváljon, mert mástól úgysem fogom merni ezt kérni. Ode is csak azért írom ki, mert anonim. Ha pedig valaki volt hasonló helyzetbe, kérem segítsen! Köszönöm a válaszokat. Bocsánat, ha valahol helytelenül írtam valamit, csak sietek aludni. De hát az ilyen gondolatok mindig éjjel törnek rá az emberre...
2022. nov. 21. 22:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!