Festő vagy Villanyszerelő?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb szakma?2022. okt. 30. 16:36
41/56 anonim válasza:
"Amúgy ha ilyen jól megy, akkor miért ment ki sok szaki külföldre?"
Pont azért megy jól, mert előtte sok szaki kiment. Szerintem ezt bárki beláthatja. Már persze rajtad kívül, ha már meg kellett kérdezned.
42/56 anonim válasza:
Nincs tanuló! Van egy osztály a legtöbb szakmában, fele megbukik, vagy megy mosogatni auba. Egyik ipariban adott szakmában 7 gyerek volt, 4 megbukott!
43/56 anonim válasza:
Ja! És ha valaki azt hiszi hogy elég egy ecsetet fogni egy festőnek pl, elmondom hogy vállalkozóként tisztában kell lenned törvényekkel, adózási formákkal, és kismillió dologgal. De lehet ez akár villanyszerelő is. Kimentek? Sokan hazajöttek és ne hidd hogy kint profi szakemberek vannak. A többség ott sem nyert szakma kiváló tanulója díjjat. Voltam kint, tudom.
44/56 anonim válasza:
"vállalkozóként tisztában kell lenned törvényekkel, adózási formákkal, és kismillió dologgal"
Nem, ezekkel a könyvelőnek kell tisztában lennie. Jó hogy nem PhD kell egy festéshez, hagyjuk már..
45/56 anonim válasza:
Buta vagy, és még szerintem gyerek.... Semmiről nincs fogalmad..
47/56 anonim válasza:
Volt olyan vállalkozó, aki a könyvelőjére hagyott mindent, 1,5 milliós adótartozása lett. A könyvelő nem vállalt felelősséget a munkájáért. Ha kivitelező vagy, igen is tisztában kell lenni törvényekkel, szabályokkal, előírásokkal. Olyan is volt akinek ment háza, autója, mert hallgatott az ügyvédre adótartozás kapcsán. Azt tanácsolta neki ne foglalkozzon a felszólításokkal, nem lehet vele szembe követelésük. Jött a kamat meg a kamatos kamat. Jobb ha te vagy tisztában a dolgokkal elsősorban, mert nem a könyvelőt veszik elő, hanem akinek az adatai, neve ott van!
48/56 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ha csak egy online építési naplót kellene elindítanod, mennyire lennél képben vele.. Meg amikor 3-t vezetsz egyszerre este fáradtan mennyi energiád lenne az adminisztratív dolgokra.
49/56 anonim válasza:
Persze, és egy szobafestő nyilván tisztában van azzal, amivel egy könyvelő vagy egy ügyvéd nincs. Nem nézem le a szakikat, de azért ez egy kicsit túlzás, ennyire ne magasztaljuk már agyon őket.
50/56 anonim válasza:
Ami érinthet jogilag a saját érdeked hogy tájékozódj. Én nem az alkoholista jóvan az úgy melósokra gondolok, Lehet valaki inteligens, vagy tájékozottabb mint bármely diplomás. Tudod hányféle embernek dolgozunk? Akár orvos, ügyvéd, politikus, de még a Mari néni is mond olyanokat hogy csak nézünk hogy miért nem hallottam erről eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!