Jó reggelt eddig 9 kor szettem be a fogamzásgátlót az idő atállítás be folyasolja? mivel a doki azt mondta percre pontosan szedjem így maradhat a 9 óra vagy 8 kor szedjem be ami most 9 lenne .
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 07:39
11/14 anonim válasza:
"Tutsz", ismét. A telefon csak akkor javít ki így, ha előtte többször használod ezt a szót. Mielőtt törölnéd magad, ajánlom figyelmedbe a magyar helyesírás szabályait, ez lehetne az első könyv, amit valaha elolvasol.
12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy ha nem vetted észre szándékosan írtam úgy tutsz és tudsz hogy nem ez a lényeg csak neked ez van a szemed előtt ! De köszönöm cuki vagy !
2022. okt. 30. 11:03
13/14 A kérdező kommentje:
Más és ugyan úgy én is tudok élni anélkül hogy tutsz vagy tudsz! Amúgy nem kell nagy mellenyel járj mivel biztos vagyok benne hogy egyáltalán nem írsz te sem helyesen és hibazol ugyan úgy mint minden ember ! Egy tanult ember is írhat helytelenül még egy tanár is vagy bárki.
2022. okt. 30. 11:09
14/14 anonim válasza:
Valóban szoktam hibázni, viszont az olvasatlanságból fakadó ostobaság nem egyenlő egy elírással. Tanult ember látott már könyvet, veled ellentétben. Egyébként ez is egyfajta igényesség, nem írok le valamit ellenőrzés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!