Jó reggelt eddig 9 kor szettem be a fogamzásgátlót az idő atállítás be folyasolja? mivel a doki azt mondta percre pontosan szedjem így maradhat a 9 óra vagy 8 kor szedjem be ami most 9 lenne .
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 07:39
2/14 anonim válasza:
A doki ilyet biztosan nem mondott. Egy-ket ora amugy sem szamit.
3/14 anonim válasza:
És azt miért nem "szetted" be, ami elgurult?
4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem azt neked kéne ha nem tutsz szépen válaszolni akkor tarsd meg magadnak!! Mivel vasárnap van nem szerettem volna zavarni és csak el mondom hogy betegség miatt írta fel a gyógyszert.(amit lassan műteni kell) És azért mondta muszáj mindig időben be szedjem . Köszönöm a válaszod !
2022. okt. 30. 10:00
5/14 anonim válasza:
Akkor sem kell percre pontosan szedni semmilyen gyogyszert, kulonosen nem olyat amibol napi 1 kell. Szedj be napi 1 szemet reggel es jo lesz, ennyi, tobbet nem kell ertened. Ugysem ertened, ezt a doki is tudja, azert mondta hogy takkra pontosan reggel 8-kor mert azt talan megjegyzed.
6/14 anonim válasza:
A HeYeSíRás mEgTaNuLáSa A gYócCer.
7/14 A kérdező kommentje:
Itt most nem a helyesírásrol volt szó . De köszönöm hogy szóltál nagyon aranyos vagy ! Te nagyon helyesen tutsz írni meg mindenki más aki ezt a dumát írja minden hova.
2022. okt. 30. 10:36
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ ezenel.torlom magam mivel itt is csak ez megy mint más oldalon hogy tudatlan vagy hogy huje stb helyesírás és társai erre ki kivacsi persze ha az ember kérdez benne van rosz is jó is de mivel nem azért írtam mert én tudatlan vagyok vagy hasonló csak azért aggódom is a műtét miatt is és azért parazok elege ha a gyógyszer is szóba jön szerintem az vessen rám követ aki nem tartana persze lehet hulyen jött ki a kérdés de szerintem azért van az oldal H kérdezzen az ember ! további szép napot mindenkinek
2022. okt. 30. 10:46
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy figyelsz arra amit írok de nem gondolod a telefon is át javítja amit írok tutsz vagy nem tudsz nem figyeltem amúgy sem. Ja nem a telefon a ki fogás rá csak mielőtt ezt hozod ki.belole . Örülök hogy tökéletes vagy !
2022. okt. 30. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!