Megtaláltuk a szüleim óvszerét. Kibontottuk, de nem kellett volna. Mit tegyünk h ne vegyék észre?
Szóval anyámnak meg a pasijának megtaláltuk a barátnőmmel az óvszerjét.Nem tudtuk először mi az,kibontottuk,de félünk hogy észre veszik.Mit tegyünk?Ha kidobjuk a kukába,rájönnek h nincs ott a helyén..Ráadásul használt volt..
13/L
Most akkor egy darabot, vagy egy dobozt bontottál fel?
Mert ha egy dobozból egy darabot, és sok van még a dobozban, akkor nem biztos, hogy észreveszik.
1 csomagot bontottunk ki nem egy dobozt.Nem tudom hogy hogyan lehet tuti biztos hogy használált volt.Sárga trutyi volt rajta és szőrszálak.(Sorry tudom hogy undorító)..és mégis MI bontottuk ki mert nem volt kibontva..fogalmam nincs hogy lehet..
Csak 1 a gond,tesóm nincs csak 2en lakunk anyámmal..szóval eléggé nyilvánvaló hogy én voltam..
Óvszert nem veszek egy faluban,mert akkor még a végén az lenne hogy valakivel használom..pletykás egy nép..
Lehet hogy az lesz hogy kidobjuk egy közeli konténerbe.(mert itthon a kukába nem akarom mert hátha észre veszi)
Ha kérdezi,br kétlem megmondom nem tudok semmi féle óvszerről.
Lehet fel se tűnik neki..legalábbis remélem.
Azért köszi a válaszokat.
Ja és nem kamu.Nekem nem szokásom kamu kérdéseket feltenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!