Interneten rendeltem egy babakocsit, a csomag sértetlen volt, viszont amikor kibontottuk láttuk meg, hogy az egyik alkatrész törött. Mit tehetek ilyenkor?
Visszaküldhetem és visszakapom a vételárat? Egyébként ezt csak végső esetben tenném, ha kijavítják, az lenne a legjobb!! Csak szeretném tudni, milyen lehetőségeim vannak.
Mindenkinek előre köszönöm a segítségét!
(100 000 Ft volt egyébként a kocsi akciósan, sokmindenről mondtunk le ezért :(
Háát én vettem lakást a gyerekeimnek, de soha nem vettem volna 100 ezres babakocsit. (lehet, hogy ezért tudtam lakást venni?)
Gondolom van egy szerzősed (általános szállítási feltételek) garancia... stb. olvasni tudsz.
olvasd el mi a teendőd.Lépj kapcsolatba a szállítóval és hajtsd be a garanciádat.
Köszönöm, beszélek természetesen az üzlettel, 7 órakor visszahívnak, csak szerettem volna tudni, hogy milyen jogaim vannak....
KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI HASZNOS VÁLASZOKAT!
100.000-ért babakocsi!
én csak ennyit szerettem volna hozzátenni :)
Küldd vissza,és kérd vissza az árát.
8 napon belül megteheted indoklás nélkül ha neten vásároltad.
Jaj, nem is Magyarország lenne, ha nem egyből irigykedő válaszok jöttek volna :) (Mehet a piros kezecske, jó magyar módra ez is! :) )
A kérdéshez: szerintem hívd fel az eladót, hogy mit lehetne tenni! De van jogod ahhoz hogy visszaadják a pénzt!
Köszönöm az utóbbi VALÓBAN HASZNOS válaszokat! Igen, manapság egy normális babakocsi ennyibe kerül.
És bocs: amikor megtudtuk, hogy babánk lesz, nyitottunk neki egy megtakarítást! Úgyhogy vsz lesz háza!!!
Az, hogy lemondunk most egy nyaralásról,húsvétkor sem megyünk sehová, anya ruhákról, apa egy-egy öltönyről, és nem szórjuk el a pénzt "bulikra", kevesebb édesség, apróságok....Miért ne?
Bűn, hogy a gyermekemnek a legjobbat akarom?? Sajnálom, hogy vannak akik nem így gondolkoznak!!
Egyébként:
Megoldódott a probléma. Pénteken kicserélik az egész vázat!
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
:D Aki felháborodik a 100 ezren, az nézzen jól körül!!! :D
pl. itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!