Mi változott vele? Van. Volt egy barátnőm akivel nagyon jóban voltunk és nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. De az utóbbi időben nagyon nagyképű és önző lett
Van..volt egy barátnőm akivel nagyon jóban voltunk és nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot.. de az utóbbi időben nagyon nagyképű és önző lett úgyhogy legyökereztem, ő meg hozzámvágott nagyon erősen egy könyvet.. a hasamhoz és nagyon fájt. na mind1 szóval szerintetek mi változhatott?
miért lett hirtelen ilyen? ma nagyon csúnyán összevesztünk és azt mondta hogy jobban utál mint a legrosszabb ellenségét azzal letiltott msn-ről.. +ba a hátam mögött leribancozott és lekövérezett. de mi a baja?
azgen :O szép kis barátnő volt/van
hát.. nem volt valami kis múltod amibe őt cikizted vagy valami pasi... nemtudom
sajnálom :/
hány évesek vagytok?
Menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy mi baja van veled.
Ha nem tud értelmesen válaszolni, akkor ne foglalkozz vele többet.
nem lehet h történt valami a lány közelmúltjában és nem tudja kinn letölteni??:/
Vagyy..lehet h valami rosszakaród olyasmit mondott neki amitől mérges lett rád?(pl:te ribancoztad le őt..stb.)
lehet megjött neki, vagy kapott melltartót, vagy ilyesmi, és azthiszi hogy ő ettől most 4 évvel idősebb, és mindenkinél jobb. magyarul megnőtt az Egoja.
az ieneket kerüld...épp elég van nekem is a környezetembe. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!