Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi változott vele? Van. Volt...

Mi változott vele? Van. Volt egy barátnőm akivel nagyon jóban voltunk és nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. De az utóbbi időben nagyon nagyképű és önző lett

Figyelt kérdés

Van..volt egy barátnőm akivel nagyon jóban voltunk és nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot.. de az utóbbi időben nagyon nagyképű és önző lett úgyhogy legyökereztem, ő meg hozzámvágott nagyon erősen egy könyvet.. a hasamhoz és nagyon fájt. na mind1 szóval szerintetek mi változhatott?

miért lett hirtelen ilyen? ma nagyon csúnyán összevesztünk és azt mondta hogy jobban utál mint a legrosszabb ellenségét azzal letiltott msn-ről.. +ba a hátam mögött leribancozott és lekövérezett. de mi a baja?

2010. ápr. 27. 18:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hát már nem is a barátnőm..

de úgylátszik tényleg nem én változtam, mivel kiderült az osztályban a lányok többségének elege van a pofájából.

2010. ápr. 28. 18:56
 12/14 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy az osztályban a lányok többsége is egyetért velem a volt barátnőmmel kapcsolatban.
2010. ápr. 28. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Kamaszodik, megnőtt az egója (kérdés, hogy mire fel?), és gondolom neki már "menőbb" társaságra van szüksége (viselkedéséből így ítélem meg).

Nem érdemes vele foglalkozni. Majd pofáraesik, és akkor visszasírja magát, hogy "de olyan jóban voltunk . . .". Na, akkor is le kell tojni :)

2010. ápr. 30. 21:18
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2010. máj. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!