Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Több mint 1 hónapja eladtam...

Több mint 1 hónapja eladtam Marketplacen egy termèket.A vevő előre kifizette ès azóta 4szer nem jelent meg a megbeszélt időpontban,nem is szól,hogy nem jön,csak kèt hetente mond egy időpontot de nem jön el.Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

#Marketplace #Kifizetett de el nem vitt termék #Hülyère vesz
2022. okt. 13. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Melyik?:D
2022. okt. 13. 19:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Èn
2022. okt. 13. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen boxgép?

Olyan, mint ami régebben a kocsmákban szokott lenni?

2022. okt. 13. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Komolytalan emberekkel nem lehet mit kezdeni...

Ha korrekt akarsz lenni:

Írd meg egyenesen, hogy meghírdeted a terméket, mert neked kell a kess, nem kell jönniük, főleg ha te szabaddá tetted magad miattuk.

Alapon nem adnak neked alap tiszteletet se.

Megírod pl

"Mivel inkorrektek voltatok, nem jeleztétek azt se, hogy nem tudtok jönni (4 alkalommal is), így ismét meghirdetem a terméket, köszönöm korrektségeteket (irónia)!

A pénzt visszautalom, ám az utalás költségét levonom abból, hogy ez az általatok be nem teljesedett adás-vétel ne termeljen nekem minuszt."

Feltűnteted a termék árát és a - X összeget = amit kapnak összeg.

Csakhogy feketén fehéren ott legyen.

Vagy játszhatsz úgy, ahogy ők:

Nem szólva nekik eladod a cuccot másnak.

Így jártak.

-inkorrektek voltak

-több lehetőség elmulasztása

-emberszámba se vettek téged, életed s idődet

Pl befizeti valaki a havi bérletet és nem veszi igénybe az az ő baja.

Ha befizet valaki tanfolyamra és nem megy el, az ő baja.

Nálam is volt olyan emberke, akire külön órákat szántam, zsúfoltam be az amúgyis zsúfolt napjaimba, törekedve arra, hogy számára munka mellett legyen ideje tanulni, fejlődni.

Az alap feladatot se teljesítette. 2.5 hét alatt nem produkált egy vázlatot se, ami alig fél óra.

Nem foglalkoztam vele, tűrtem, ám egy nap rámírtam, hogy elég volt. Korrekten összefoglaltam mindent s elköszöntem tőle.

Finoman mondva azt is, több időt szánt a nagy dologra a wc-n a 2.5 hét alatt, mint az "álmára/céljára". 🙃

Elolvasta, letojta hetekig.

Egyszer meg rámírt, se köszönés se semmi "visszakapom a pénzt?"

Nem, mert kifizette az időpontra megbeszélt órákat, melyekre nem jött el s nem is jelezte, hogy nem tud.

Nekem pedig minusz lenne, mert ha időbe szól jöhetett volna más helyette, aki akar is tanulni s kifizeti.

+másoktól is elvette a lehetőséget, hogy helyette eljöhessen.

Volt hely, ahol be akart sarazni, csak megszívta, mert az illetőnek személyes találkozón mutattam a vele lezajlott üzenetváltást.

Még én könyörögtem neki, meg jártam utána, mert tojt bele...

Ilyeneket nem kell sajnálni.

Mindenkinek 24 órából áll a napja s mindenki pénzből él.

Az más, ha nem tud velük bánni, ám ezesetben nem is akarta igazán.

Aki tényleg akar valamit az megoldja.

2022. okt. 14. 09:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha be is menne rendőrségre kinevetik, főleg ha visszanézik a beszélgetéseteket.

(fotózd le végig, ha netán törölgetne)

2022. okt. 14. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!