Több mint 1 hónapja eladtam Marketplacen egy termèket.A vevő előre kifizette ès azóta 4szer nem jelent meg a megbeszélt időpontban,nem is szól,hogy nem jön,csak kèt hetente mond egy időpontot de nem jön el.Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 16:59
1/15 anonim válasza:
Visszautalnám a pénzt, hogy minden helyreálljon az eredeti állapotba, és később ne legyen esélye azzal bepróbálkozni hogy átverted, lehúztad pénzzel és cserébe nem kapott semmit. A beszélgetés védhet téged, de a stressz akkor sem hiányzik.
2/15 A kérdező kommentje:
Ès ha nem utalom vissza a pènzt tud valamit tenni?Mert azt a terméket pont azért adtam el,mert a pènzre volt szükség.
2022. okt. 13. 17:30
3/15 anonim válasza:
De nem adtad el. Az adásvétel akkor történik meg, ha az eladott terméket megkapja a vevő, és a vételárat az eladó.
Te csak felvetted valaki pénzét és cserébe nem adtál semmit. Lazán feljelent csalásért, te pedig gyűjtheted a bizonyítékokat ami majd megvéd és bizonyítja hogy ártatlan vagy.
Mi van ha meggondolja magát és mégsem kell neki a cucc és várja vissza a pénzét? Nem teheted szét a kezed, hogy te már elköltötted, bocs.
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom az se számít,hogy első alkalommal eljött èrte,megnèzte, tetszett neki de azt mondta nem fèr bele a kocsijába ès utána volt a 4alkalmas szivatás?
2022. okt. 13. 17:49
5/15 anonim válasza:
Nem tudom mekkora értékű tárgyról beszélünk, ha nagyobb érték akkor küldd el neki gls-el és nyeld be a szállítási költséget, ha pedig kisebb érték, akkor nem okozhat(na) gondot a visszautalása. 3-as jól mondja, hidd el hogy nem hiányzik neked a bírósági hercehurca, nem olcsó mulatság.
6/15 A kérdező kommentje:
50ezer forintról beszèlünk ès egy 180centis álló boxgèpről talapzattal együtt,ami 3nagy részből áll szóval a szállítása nem tudom,hogy lehetne megoldható.Ja amúgy egy városban lakunk...
2022. okt. 13. 17:56
7/15 anonim válasza:
Amikor megnézte illetve megvette, nem beszéltetek arról, hogy hogyan viszi majd el?
8/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem.Mondta, hogy kipakol a csomagtartóból majd ès akkor másik időpontban elviszi.Ès ezután volt mèg 4időpont megbeszèlve,hogy jön.Az 1lemondta,hogy másnaposan nem ül kocsiba majd jön èrte másnap 11kor.Fèl 12kor írtam neki,mondta elfelejtette.Utána mèg 2szer volt beszèlt időpont,egyiket se mondta le,nem is írt olyat,hogy bocsi nem èrtem rá,vagy valami ..csak hogy a következő hèten jönne èrte
2022. okt. 13. 18:08
9/15 anonim válasza:
Na amikor két izomagy bitniszel :D
10/15 A kérdező kommentje:
Az egyik egy 35èves nő,de sebaj🤣
2022. okt. 13. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!