Foxpost - kap értesítést a vevő?
Figyelt kérdés
Eladtam valamit marketplacen, foxposttal kérték postázva automatába.
A kiválasztott automata tele volt, ezért átirányították a csomagot egy másikba. 2 napja ott van már, nem vette még át.
Csak e-mail címet adott meg a vevő, telefonszámot nem. Kapott értesítést az átirányításról, csomag érkezéséről?
Elég fura hogy még nem vette át.
2022. febr. 18. 20:58
1/4 anonim válasza:
Én kaptam mikor ilyen szituációban voltam. De előfordulhat, hogy nem tudott még érte menni, néha én is csak 2 nap után tudom kivenni.
2/4 anonim válasza:
Természetesen kap, sőt, ő döntött az átirányításról, alapból várni kell, hogy az automata ürüljön.
3/4 anonim válasza:
ööö telefonszámot nem? Már így is lehet? Én sosem kaptam emailben nyitókódot...
4/4 anonim válasza:
#2 Dehogy is ő döntött az átirányításról. A foxpost nem szokta megkérdezni. Ha tele van az automata, máshova viszik, aztán írnak egy e-mailt, hogy bocs. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!