Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltem egy terméket,de...

Rendeltem egy terméket,de közel sem azt kaptam amiért fizettem?

Figyelt kérdés
Kifejtve: Rendeltem egy prémium anyagokból álló, távirányítós,akkus stb robotkutyát viszont kézhez kaptam egy gagyi minőségű és a termékleírásban szereplő dolgoktól teljesen eltérő terméket. Gagyi csomagolásban (nejlon zacsiban) is érkezett meg.... Már írtam a webáruháznak. Ezen kívül mit tehetek, hogy visszakapjam a nem kevés pénzem amit költöttem vagy pedig a termék visszaszolgáltatása után kapjak egy a leíráshoz pontosan illő játékot?

#webáruház #Totodog
2022. okt. 12. 10:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Semmit. Vársz türelmesen.
2022. okt. 12. 10:38
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Honnan rendelted?

Ez nem ilyen kamu bolt volt véletlenül?

Olvastál véleményeket az áruházról?

2022. okt. 12. 10:59
 3/18 A kérdező kommentje:

totodog.store -ból. Most először rendeltem innen. Vélemények nem voltak a honlapon.

A leírásban pedig egyrészt ez szerepelt: Főbb előnyök:

Távirányító: A plüss kutyushoz egy távirányító tartozik, amivel akár 15 méteres távolságból is lehet irányítani a kiskutyát.

Újratölthető: Az akkumulátor USB-töltővel vagy normál mobiltelefon-töltővel tölthető.

Anyaga: A kölyökkutya testének egyik legszélére helyezhető: A felső puha és bőrbarát, légáteresztő pamut és szintetikus szőrzet bolyhos és szőrös megjelenést kölcsönöz neki.

Ehelyett egy kínai vacak jött.

2022. okt. 12. 11:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyibe került!

A .store topdomain eleve gyanús kellett volna legyen..

2022. okt. 12. 11:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hmmm.... üres kontakformanyomtatvány..

. Sehol egy cegnév v fizikai cím.

Szerintem keresztet vethetsz a penzedre. Erősen kamuwebshopnak tűnik...

2022. okt. 12. 11:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne rendelj olyan oldalról, ahol semmilyen információ nem derül ki az eladóról. Az impresszum jogszabályi kötelezettség, az oldal pedig egy szimpla weblap sablon néhány magyarra fordított menüvel bármilyen konkrétumok nélkül. Az ilyen átverés oldalakból milliónyi van a neten. Az impresszum és kapcsolatfelvételi adatok teljes hiánya, az irreális árak, a komolytalan név, a részlegesen fordított weboldal, a teljesen ismeretlen "cég" és weboldal mind arról árulkodik, hogy átvertek és ilyen helyről tilos rendelni.

Tanulópénz lesz ez most. Attól hogy lehet írni egy e-mailt az eladónak, semmi nem garantálja hogy azzal bárki foglalkozni fog.

Tanuld meg felismerni mikor vernek át, a weboldalból ez így első ránézésre is kiderül.

2022. okt. 12. 11:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Durva ez is...

Semmiértvnem vállalnak felelősséget...

Google fordítóval keszült az egész...

2022. okt. 12. 11:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Buktad
2022. okt. 12. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
És miben tér el a leírástól? Még a képeken is látszik, hogy full műanyag kacat, a leírás sem sejtet mást. Nem tűnt fel, hogy az oldal nagy része nem hogy nem magyar,m de még csak nem is angol, német, esetleg francia? No comment...
2022. okt. 12. 12:07
 10/18 A kérdező kommentje:

17000 forintom bánta. Pedig csak jót akartam és karácsonyi ajándék lett volna egy allergiás kisgyereknek. Azért is csaptam le rá mert,az oldalon is írták, hogy pont jó az allergiában szenvedőknek is, hogy átéljék milyen lehet ha van egy kis kedvencük.

A csomagon egyébként szerepel egy magyar cím is. De én voltam a bolond, hogy gyanús volt a sima nejlon csomagolás és nem bontottam ki a futár előtt,de munkahelyre kértem és gondoltam gyors leszek. Hát úgy tűnik, hogy megfizetem ennek az árát most rendesen.

2022. okt. 12. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!