Rendeltem egy terméket,de közel sem azt kaptam amiért fizettem?
Figyelt kérdés
Kifejtve: Rendeltem egy prémium anyagokból álló, távirányítós,akkus stb robotkutyát viszont kézhez kaptam egy gagyi minőségű és a termékleírásban szereplő dolgoktól teljesen eltérő terméket. Gagyi csomagolásban (nejlon zacsiban) is érkezett meg.... Már írtam a webáruháznak. Ezen kívül mit tehetek, hogy visszakapjam a nem kevés pénzem amit költöttem vagy pedig a termék visszaszolgáltatása után kapjak egy a leíráshoz pontosan illő játékot?#webáruház #Totodog
2022. okt. 12. 10:29
11/18 anonim válasza:
Ha megbízható helyről vásároltál volna, akkor hibás teljesítés miatt reklamálhatnál.
A választási lehetőségek:
– kéred kicserélni arra, amit rendeltél;
- kéred vissza a pénz.
Ennek minden költsége az eladót terheli.
Az elállás a vásárlástól is megoldás lehetne, de nem arról van szó, hogy nem tetszik, meggondoltad magad stb. Utóbbi esetben a visszajuttatás költsége a vevőé.
Sajnos ezzel az a valamivel szemben legfeljebb rendőrségi feljelentést tehetnél csalásért.
Vagy lenyeled a békát.
Az vicces, hogy részben görög.
12/18 anonim válasza:
Az meg még mindig nem derült ki, hogy mi a különbség a leírás és a "termék" között.
13/18 anonim válasza:
Csillió ilyan kamuooldal van, általában kínaiak kezében. Még ha el is lehetne érni a tárhelyszolgáltatót vagy bárkit, nem valószínű hogy bármilyen adatot ki tudnának kérni vagy egyáltalán kezdeni a dologgal. Feljelentésnek csak érzelmi oka lehetne, hogy tettél valamit az igazadért, a valóságban majd lezárul azzal, hogy zsákutcába került az egész. Soha senkit nem fognak elkapni, felelősségre vonni és az átvert embereket kártalanítani. Ha pedig lelövik az oldalt, akkor átmennek egy másik szolgáltatóhoz és folytatják tovább.
14/18 anonim válasza:
szeptember 22-én, Torontoban regisztrált oldal. Ennyit találtam róla.
15/18 anonim válasza:
Ez az oldal messziről bűzlik, hogy kamu. Gagyi fordítós szöveg, félig görög, és az ár is 30 lehúzva, helyette 17 ezer. Max. 1500-at ér első látásra is.
16/18 NTBS válasza:
Nem sok mindent tehetsz. Legközelebb ismertebb cégtől rendelj.
17/18 anonim válasza:
A sneakerbox-on el kell olvasni a kamuwebshopokról szóló cikket.
Már vagy 50 kérdés alá bemásoltam....
18/18 anonim válasza:
Akár olyan cikket is terjeszthetnél, aminek az írója legalább tud magyarul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!