Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindenkinek H*lye feje van az...

Mindenkinek H*lye feje van az igazolványain? Pl személyi, diák. Van aki megvan elégedve? :D

Figyelt kérdés
Rólam midig gáz képek készülnek, de akárkit megnézzek annak sem valami fényes..:D:D Köszönöm a válaszokat.!
2010. szept. 24. 13:32
 1/8 anonim válasza:
100%
Hát az okmányirodások nem tudnak fényképezni ez tény :( mondjuk nem is ez a szakmájuk, meg sokszor a gépek is sz@rok, sötét színeket adnak ki :( Jobb gépeket kéne vásárolni ha már így találták ki !!
2010. szept. 24. 13:36
 2/8 anonim válasza:
100%

nekem a személyin tök jó képem van annak ellenére hogy nem vagyok egy fotogén alkat.

szerintem azért volt, mert más dologra koncentráltam közben és nem a fotózásra, így nem tudtam rágörcsölni hogy "normális" arcot vágjak és történetesen így lett normális arcom.

2010. szept. 24. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is...valószínű azért van, mert mindig eltökélem...most jó lesz a képem! Persze így még borzasztóbb ha ráfeszülök.
2010. szept. 24. 13:37
 4/8 anonim válasza:
100%

Szerintem igen! Elég rosszak a fények. Pl én úgynézek ki az egyiken mindz vmi szörny az orromra túlsok fény került és körülötte meg ilyen sötét lett. Stb.

De a következő egész jólett direkt úgysminkeltem ki magam hogy tudjak játszani ezekkela fényekkel. Kerültem a fekete szineket a szemenél mert az ugye mégsötétebb lenne. Világosannra alapoztam le a bőrőm és fehér szemhéjpúdert tettem meg figyeltem stb. Ez egész jó lett.:D

2010. szept. 24. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én leszarom. nekem az egyik igazolványképemre azt mondják hogy olyan mintha meg lennék ijedve. Pedig nem is.
2010. szept. 24. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyik igazolványon sem... Nem értem, hogy én csinálok valamit rosszul vagy az okmányirodában nem tudnak fényképezni. :)
2010. szept. 24. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A hozott anyagból ezt lehet csak csinálni. :P :D
2010. szept. 24. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon durvák. A személyim olyan mint egy sittes fotó, a bérlet kártyán, mint Jézus, akinek painttel rajzoltak hajat, a diákon meg mint egy arab...
2010. szept. 24. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!